Snack'i döven Urouge, Enel'i rencide eder. 

Snack şu Yc5 adamı mı ? Enel Kek adasında olsa Snackten çok iş yapardı.Snack'i döven Urouge, Enel'i rencide eder.![]()
Zaten Enel'i Enel yapan meyvesi.Yoksa o adam fiziksel gücü ile New World falan bırak Luffy'nin memlekette bile bir dakika yaşayamaz : DBu adamın görüş hakisi dışında bir hakisi yok. Yeni dünya için yetersiz. Ayda kim varki Silahlanma öğrensin. Eustass'da %99 ihtimalle üç hakide var. Luffy'nin Teach'in ardından Korsanlık yolunda en büyük rakibi (yeni nesil arasında) Kaido, Linlin ve Shanks korsanları ile çarpışmış Tanrının 4 adamı vardı hatırlıyor musun ? Seviye çok başka yerlerde kid muhtemelen 2 veya 3. Komutan gücünde Adam 4 İmparatordan 3 işe takışmış takışmadığı tek korsanda yeni yetme
Jack kesinse Kid'de kesinPower up ile gelirse Luffy ve Teach dışında hepsini alır.
Gördüğümüz hali ise buradan bazı kişileri alamayabilir.En basitinden Jack'e yeterli gelmeyeceği kesin mesela.
Bunlar arasından bile benim için soru işareti olan kişiler var.Koby, Sanji, Hawkins, Apoo, Bonney, Bege ve Killer'ı yer bence
Evet döver.Kid çıplak elle Enel'i döver diyosun yani?
Mesela ?Bunlar arasından bile benim için soru işareti olan kişiler var.
Evet döver.
Onun meyvesi yıldırıma karşı dezavantajlı.Kid Enel'in zaman atlamasından önceki halini bile yener mi kesin diyemem o konuya.Jack kesinse Kid'de kesin
Apoo, Sanji ve Koby. Ankette yener dedim ama belki değiştiririm.Mesela ?
Tamamda Eneli dövmek için Kid'in meyveye ihtiyacı yok ki bir de Aydan geri dönse ne kadar güçlenebilir bu adamOnun meyvesi yıldırıma karşı dezavantajlı.Kid Enel'in zaman atlamasından önceki halini bile yener mi kesin diyemem o konuya.