Wb ? Kimden zopa yedi ?Ölüp geri geliyor o manyakkendi kalbini yeteneği ile attırdığı sahne aklıma geldi de Kujanın şansı yok gibi...
Herkesin hakisi var diye logialarla başa çıkacak diye birşey de yok. Wb'nin de vardı ama görün ki zopa yedi
Kardeşim adam en güçlü değil miydi ? Hakisiydi felan yeteneğidi muazzam olması lazımdı fakat Akaiunudan bana sorarsanız temiz bir sopa yedi aksini iddia eden kendini kandırır.Wb ? Kimden zopa yedi ?
bence sen kendini kandırıyorsun.göğsüne kılıç saplanmış wb ye dokunamadı anca kalbi tekledide vurabildiKardeşim adam en güçlü değil miydi ? Hakisiydi felan yeteneğidi muazzam olması lazımdı fakat Akaiunudan bana sorarsanız temiz bir sopa yedi aksini iddia eden kendini kandırır.
Göğüsü delik deşik oldu adamın ,yüzünü hiç karıştırmıyorum bildiğin zopa yedi işte, son o kızgınlık (iman gücü ) olayını saymıyorum zaten![]()
Ölüp geri geliyor dediğin olay yeteneğinin doğası sayesinde elektro şok yaptı, bildiğin ballıydı yani...Ölüp geri geliyor o manyakkendi kalbini yeteneği ile attırdığı sahne aklıma geldi de Kujanın şansı yok gibi...
Herkesin hakisi var diye logialarla başa çıkacak diye birşey de yok. Wb'nin de vardı ama görün ki zopa yedi