Yeter ki Akainu olmasın ankette 

Yamulur diyelim. Çaylak Luffy'nin darbeleriyle komaya giren adam Teach gibi komutan olacak kapasitede birisinden darbe yerse yazık olur Enel'e. O Enel'den çok daha dayanıklı olan Ace bile Teach'in darbeleriyle çok sıkıntı yaşamıştı.Teach bir vursa Enel ölür he
Red katranı yerdYamulur diyelim. Çaylak Luffy'nin darbeleriyle komaya giren adam Teach gibi komutan olacak kapasitede birisinden darbe yerse yazık olur Enel'e. O Enel'den çok daha dayanıklı olan Ace bile Teach'in darbeleriyle çok sıkıntı yaşamıştı.
Red katranı yedi kalbini yeniden çalıştırdı.sen şimdi bunu bırak Enel amaru modunda vursa 400 milyon voltgirecek.teach dayanırmı senceYamulur diyelim. Çaylak Luffy'nin darbeleriyle komaya giren adam Teach gibi komutan olacak kapasitede birisinden darbe yerse yazık olur Enel'e. O Enel'den çok daha dayanıklı olan Ace bile Teach'in darbeleriyle çok sıkıntı yaşamıştı.
Red kadran falan bu herifin gücünün yanında hiçbir şey. O elektriğe de dayanacağını düşünüyorum. Dayanıklılığı bir tarafa adamın hakisi de var. Teach'den dolayı Shanks'ın Wb'yi uyarmak için taa nerelerden kalkıp geldiğini unutmayalım. Bir yonkou Ace güçlü fakat karşısındaki Teach diye uyarıyorsa o adamı ciddiye almak lazım.ed katranı yedi kalbini yeniden çalıştırdı.sen şimdi bunu bırak Enel amaru modunda vursa 400 milyon voltgirecek.teach dayanırmı sence
Hakisi yok diye biliyomRed kadran falan bu herifin gücünün yanında hiçbir şey. O elektriğe de dayanacağını düşünüyorum. Dayanıklılığı bir tarafa adamın hakisi de var. Teach'den dolayı Shanks'ın Wb'yi uyarmak için taa nerelerden kalkıp geldiğini unutmayalım. Bir yonkou Ace güçlü fakat karşısındaki Teach diye uyarıyorsa o adamı ciddiye almak lazım.
Ace sırf meyve gücü ile yenebileceğin birisi değil.Teach de mutlaka haki vardır.He pek ihtiyacı olmaz ama Bellamynin haki kullandığı uerde bir Yonkou kullanmaz ise saçma olur.H
Hakisi yok diye biliyom
Wb'nin ölmeden 5 dakika önceki hali amiral etmiyorsa denizciler toplasın çöpünü tarağını Coby bunlara masal anlatsın. (Wb'nin yami yami'li Teach'i ölmeden önce yenmesine binaen) Kizaru parçalar yami'li Teach'i. Isterse elinde çengel iğne olsun
Akainu'dan kaçarlardıakainu tek alır diyorum.kizaru daha novaları bile öldüremiyor.zaten shabondye akainu gitse kimse sağ cıkamazdı ordanenelinde meyve gücü kısılmış