Anket açılmıştır arkadaşlar modlara çok teşekkür ediyorum buradan.
Haha Luffynin kafa çalışıyor ama onikiden sonra yani dövüş esnasında çalıştığı için ankete almadım.![]()
dereşişişsişiTabiki sengoku.
Fikir adamı olduğunu kabul ediyorsun yani.![]()

Anket açılmıştır arkadaşlar modlara çok teşekkür ediyorum buradan.
Haha Luffynin kafa çalışıyor ama onikiden sonra yani dövüş esnasında çalıştığı için ankete almadım.![]()
dereşişişsişiTabiki sengoku.
Fikir adamı olduğunu kabul ediyorsun yani.![]()
Ama sen Dragon güçsüz sadece o fikir adamı tarzı bir şey demiştin ya tercihin bu yüzden Dragon olur diye düşünüyordum yanılmışım sanırım.Bir Doflamingo kolay yetişmiyor.![]()
Zeki olmak farklı şey, düşünce adamı olmak farklı şey. Zeka doğuştan gelir, düşünce adamı olmak ise sonradan oluşur. Bir ünide en öndekiler her zaman daha çok not tutar ve daha fazla çalışır. Ancak en arkadaki haylaz elemanlar da onlar gibi sınıflarını geçerler. Burada Dragon en önde inekleyen olurken, Doflamingo sınıfın haylaz elemanı oluyor.Ama sen Dragon güçsüz sadece o fikir adamı tarzı bir şey demiştin ya tercihin bu yüzden Dragon olur diye düşünüyordum yanılmışım sanırım.
Çünkü o seviyeye gelmesi için en zeki adam olması lazım en azından gördüklerimiz arasından.Yanlış mıyım?![]()
Hiç uyumlu yorum olmamış. Dragon kasan bir adam değil.Zeki olmak farklı şey, düşünce adamı olmak farklı şey. Zeka doğuştan gelir, düşünce adamı olmak ise sonradan oluşur. Bir ünide en öndekiler her zaman daha çok not tutar ve daha fazla çalışır. Ancak en arkadaki haylaz elemanlar da onlar gibi sınıflarını geçerler. Burada Dragon en önde inekleyen olurken, Doflamingo sınıfın haylaz elemanı oluyor.![]()