Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Vasıfsız Karakter

Sizce hangisi ?

• Sengoku

Kullanılan: 5 3.8%
  • Moria

Kullanılan: 6 4.5%
  • Riku

Kullanılan: 6 4.5%
  • Fujitora

Kullanılan: 10 7.5%
  • Cobra

Kullanılan: 1 0.8%
  • Spandam

Kullanılan: 71 53.4%
  • Hannyabal

Kullanılan: 3 2.3%
  • Usopp

Kullanılan: 12 9.0%
  • Caribou

Kullanılan: 10 7.5%
  • Apoo

Kullanılan: 9 6.8%

• Kullanılan toplam oy
    133
Bu konu çok eski.

Seçeneklerde de bir sorun yok sadece eksik isimler var.İlk sayfaya nedenleri yazmışım.Sen öyle düşünmüyorsun ama genel görüşler var işte.Ben o tarz düşüncelerin yoğun olduğu karakterleri ekledim.Usopp'un sapana takılı kalıp hala silah kullanamamasını yetersizlik olarak görenler gibi.Nişancı silah kullanmayacaksa hakkını vermiyor diye düşünüyorlar saygı duyacaksın.

Onun dışında şu an eklenecek karakterler var tabii Chopper meşhur değildi o sıralarda bu kadar.Vakit bulursam belki bir ara uğraşırım.

Spandam. Vasıfsızın teki ama buna rağmen kendisi gibi vasıfsız olan babası gibi yüksek konumlarda. Sebebini anlamış değilim.

Bunun daha Joyboyu neyin var sanki de du’ bakalım :)

Ağlakhoşi mesela antik silah, vasfı da var ama o bile kurtarmıyor. He tatlı, balıketli saf bi kardeşimiz ama çok fazla “la bi sus” dedirtiyor kendine.
Joyboyun neci olduğu belli değil. Balıkadamsa beklentim eksilerde zaten. :(
Vasfı ucuz bir piyesle vasıfsızlaştırmak zaten balıkadam özelliği. Antik silah cıkmış, Marijoa'yi basmış fark etmez. :/

Sengoku vasıfsızsa eğer diğer 3 amiralde vasıfsız sonuçta 1 luffy'i alamadılar o gün.
Vasıfsız karakter deyince sandıkta sıkışan eleman geldi aklıma,bir de geri geri yürüyen moonwalkçu eleman geldi nedense.

Chopinin aa bunlar sapıkmış demek ki dediği skypiedeki sürünen tiplerde var bide.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık