Kurşun yediğimizde değil unutulduğumuzda ölürüz mesela...
Hiluluk'un ölümü en anlamlı ölümlerden.
Kurşun yediğimizde değil unutulduğumuzda ölürüz mesela...
Davul Adası arcı One Piece'in özü, ruhu diyebileceğimiz arclardan biri. Hiluluk ise Oda'nın kafasındaki "korsan"lığı en benimsemiş karakterlerden biri. Ölümcül hastalığa sahip eski bir haydut iken kuru kafalı bir bayrak çekip tüm hastalıklara karşı imkansızı reddetip savaşıyor. Benim için müthiş bir konsept.Hiluluk'un ölümü en anlamlı ölümlerden.
Davul Adası arcı One Piece'in özü, ruhu diyebileceğimiz arclardan biri. Hiluluk ise Oda'nın kafasındaki "korsan"lığı en benimsemiş karakterlerden biri. Ölümcül hastalığa sahip eski bir haydut iken kuru kafalı bir bayrak çekip tüm hastalıklara karşı imkansızı reddetip savaşıyor. Benim için müthiş bir konsept.
Bence Ace ve Beyazsakal'ın ölümleri çok belliydi. Asıl hazine flashback hikâyelerindeki karakterlerde. Saul, Hiluluk, Rosinante, Ginny, Bellemere, Otohime, Tom-san, Fisher Tiger... hepsi çok etkileyici ölümlerdi.
Ha Ace ve Beyazsakal da çok sevdiğim karakterler onlar da babadır orası ayrı.![]()
Roger'ın o zamanki tasarımı ne efsaneydi ya öyle.Roger'ın ''ben ölmeyeceğim ortak'' demesi buradandı zaten.
Roger'ın o zamanki tasarımı ne efsaneydi ya öyle.
Şu haliyle kalsaydı seride gelmiş geçmiş en karizma adamdı. Şebeğe çevirdiler koca kralı.