sade yamamoto yeter heraldeYahu ayıptır ben bile ilk sayfaya bakamıyorum bari resimleri spoilera al @Hakuba-EneLKonu zaten sakıncalı ilk resim hele hiç hoş değil seriye başlamasınlar mı istiyorsun. :S
sade yamamoto yeter heraldeYahu ayıptır ben bile ilk sayfaya bakamıyorum bari resimleri spoilera al @Hakuba-EneLKonu zaten sakıncalı ilk resim hele hiç hoş değil seriye başlamasınlar mı istiyorsun. :S
Ruhlar alemine gittiği için bir nevi öldü denebilir.Reis ölüyor muydu ya?
Var mı bir videosu merak ettim
Yu-Gi-Oh! 3D Bonds Beyond Time filmine de iyiydi. Keşke seneye bir filmini falan daha çekseler.Filmin sonlarına doğru baya olaylar oldu, kaiba zaten tüm gerçekliği yıkıp Atemi görmeye öteki dünyaya gittiBizim Atemi getirirse ancak kaiba getirir. Firavunu uzun soluklu görmeyiz belki ama yine ara ara gözükecektir ileride.
Aslında tam ölüyor denemez garip bir durum çünkü 2017 de çıkan movie de geri getirdiler öbür tarafdanReis ölüyor muydu ya?
Var mı bir videosu merak ettim
L'de hiçbir duygu yok,çömelmiş oturmuş ömür boyu gülmüyor bile@Hakuba-EneL arkadaşımızın zaman aşımı uygulanmaksızın bantlanmasını talep ediyorum. Ankete Ryuzaki Lawliet (L)'i eklemeyip Yagami'yi ekleyerek L'nin mezarı üstünde kahkaha atmıştır. Ölüme ve ölüye saygısızlıktan işlem yapılsın!