Miyata Ichiro 15 Kas 2020 #43 Listedeki en ürkütücü isimler Linlin ve King.King'in Tam zoan hali değil ama normal hali.
Aiden 15 Kas 2020 #44 Charlotte Katakuri dedi ki: Listedeki en ürkütücü isimler Linlin ve King.King'in Tam zoan hali değil ama normal hali. Genişletmek için tıkla ... Katakuri korkuyordur
Charlotte Katakuri dedi ki: Listedeki en ürkütücü isimler Linlin ve King.King'in Tam zoan hali değil ama normal hali. Genişletmek için tıkla ... Katakuri korkuyordur
Dark King 15 Kas 2020 #46 Her gördüğümde Pudding ürkütüyordu beni. O gözleri, psikopat karakteri falan derken etkisi büyük oluyordu.
Her gördüğümde Pudding ürkütüyordu beni. O gözleri, psikopat karakteri falan derken etkisi büyük oluyordu.
HKara44 15 Kas 2020 #47 Shiryu. Elemanın ne tipinde ne dövüş tarzında ne de konuşmalarında hayır var.
Üye silindi 5781 15 Kas 2020 #49 Teach yavaş yavaş gerçekteki korsan tanımına uyacak şekilde bir görünüme sahip oluyor.Bi göz bandı eksik onu da Shanks , Teach'in gözünü çıkarttığı zaman halledilecek. O yüzden Teach diyorum.
Teach yavaş yavaş gerçekteki korsan tanımına uyacak şekilde bir görünüme sahip oluyor.Bi göz bandı eksik onu da Shanks , Teach'in gözünü çıkarttığı zaman halledilecek. O yüzden Teach diyorum.
boaluffy 15 Kas 2020 #50 Usopp'un LogeTown'da anlattığı Luffy figürü süperdi. Tabii o bölüm fillerdi. Ama işte o Luffy.