Gösterilmedi henüz.Ginrummy'nin meyvesi ne?
Hayır, Yeteneklilerin (Gifters) hepsinde siyah boynuz var. Ginrummynin smile yediğini de boynuzdan anlıyoruz, gösterilen bir dönüşümü yok henüz.Yapay Zoan Öküzün özeliklerine sahip olmak (Boynuz , Güç)
Arkadaş anket değilde herkes kendi fikrine cevaplasın demişMouseman. Anket nirde?
Mouseman. Anket nirde?
Şuan yorum yazalım, herkeste bir fikir oluşsun istedim. Daha belki 40 50 karakter tanıtılacak. Haftalık konuya ekleme yapacam, en son anket işine girecez. Isterseniz şimdi de anket açabilirim ama fazla karakter yok heyecanı olmaz.Arkadaş anket değilde herkes kendi fikrine cevaplasın demiş
Sen yinede aç karakter geldikçe ankete eklersin hem bence şu an az olsa da heyecanlı olurŞuan yorum yazalım, herkeste bir fikir oluşsun istedim. Daha belki 40 50 karakter tanıtılacak. Haftalık konuya ekleme yapacam, en son anket işine girecez. Isterseniz şimdi de anket açabilirim ama fazla karakter yok heyecanı olmaz.![]()
15'den fazla eklenmiyor zaten.Şuan yorum yazalım, herkeste bir fikir oluşsun istedim. Daha belki 40 50 karakter tanıtılacak. Haftalık konuya ekleme yapacam, en son anket işine girecez. Isterseniz şimdi de anket açabilirim ama fazla karakter yok heyecanı olmaz.![]()