Amiralliğe terfi edilme tekliflerini reddetmiş. O yüzden doğal olarak filo amiralliği teklifi yapamamışlardır adama.Garp filo amiralliğini mi amiralliği mi reddetmişti ?
Amiralliğe terfi edilme tekliflerini reddetmiş. O yüzden doğal olarak filo amiralliği teklifi yapamamışlardır adama.Garp filo amiralliğini mi amiralliği mi reddetmişti ?
Amiralliği.. Zaten Koramiral iken bütün terfileri reddetmiş. Hiç Amiral olmamış yani. Filo Amirali sonraki aşama.Garp filo amiralliğini mi amiralliği mi reddetmişti ?
Saka ya verdim. Zaten o da benden bu tarz konularda oy alabilir ancakOnun için en sevmediğine vereceksin işte : ))
Sakazuki karizma güçlü vs ama diğer yönleri sevilmediğinden ona veriyoruz.
Fuji'yi sevmdiğimiz için o vermiyoruz. Adam kör düşene bir de ben vurmayayım![]()
Amiralliğe terfi edilme tekliflerini reddetmiş. O yüzden doğal olarak filo amiralliği teklifi yapamamışlardır adama.
Doğru hatırlıyormuşum arkadaşlar konuda filo amiralliği yazınca şaşırdımAmiralliği.. Zaten Koramiral iken bütün terfileri reddetmiş. Hiç Amiral olmamış yani. Filo Amirali sonraki aşama.
Ben de konuda Fujitora'nın adaletine "ilahi adalet" denmesine takıldım. Mangada böyle bir bilgi verilmemişti değil mi?Doğru hatırlıyormuşum arkadaşlar konuda filo amiralliği yazınca şaşırdım![]()
Denmemişti ama mangayı okuduğumuz kaynaklar farklı kaynaklardan farklı çevirmişlerse japoncadan ingilizceye bilememBen de konuda Fujitora'nın adaletine "ilahi adalet" denmesine takıldım. Mangada böyle bir bilgi verilmemişti değil mi?
Muhtemelen daha çok seviyorumdur Kuzan'ı ama onun kıymeti biliniyor genelde. Gücü'nün ve tavrının yanlış değerlendirldiğini düşündüğüm Fujitora onun için onu öne çıkarıyorum. : ))Saka ya verdim. Zaten o da benden bu tarz konularda oy alabilir ancak
Aaa kör dedin ayıp ettin şimdi) Onun gönül gözü açık.
Bu arada Fuji olmasaydı Kuzan da olabilirdi bak. Arara deyip konuya girmesi beni mest ediyor![]()
En az sevdiğini sormuşlar. Sen sevdiklerini yazmışsınAkainu (Karizmatik olduğu için.) En sevdiğim Rosinante ve Kizaru'dur.
Senin en çok sevdiklerin Fuji ve Rosi zaten niye bu kadar dert ettin ki?Ayrıca az sevdiğimiz ne yahu, sonuçta sevmiş oluyoruz. Konu olmamış.
Onunki belli değil. Adaleti açıklananlar.Ben de konuda Fujitora'nın adaletine "ilahi adalet" denmesine takıldım. Mangada böyle bir bilgi verilmemişti değil mi?
Kuzan ın sakinliği, umursamazlığı güzelMuhtemelen daha çok seviyorumdur Kuzan'ı ama onun kıymeti biliniyor genelde. Gücü'nün ve tavrının yanlış değerlendirldiğini düşündüğüm Fujitora onun için onu öne çıkarıyorum. : ))
Ayrıca Kuzan artık denizci değil. Ona denizci olarak oy yok.
Oylar köre. Köre bir oy : )) (Olumlu anketlerde burada değil)