Onizuka kılpayı kaçırdı malesef ankette 15 seçenek olduğu içinTakamura ve Onizuka neden yok? :/

Onizuka kılpayı kaçırdı malesef ankette 15 seçenek olduğu içinTakamura ve Onizuka neden yok? :/
Bence çok güzel bir anime kesin izlenmeli 2 sezon bir sezon 25 bölüm ve bitmiş durumdakeşke tek seçenekle sınırlandırmasaydın yazık oldu alucard reise oy luffye gidincebu arada bu code geass iyi bi anime mi ve devam ediyor mu ?
valla brookun sarkısı ve en sonunda soloya kadar düşüşüde duygulandırdı beni ama yok kardeşim.konuyu dagıtmak istemiyorum hatırlat bir ara özelden yazayım.merry bambaskaydı,zaten konusana kadar sadece duyguluydum bir konustu dedim ver coskuyu@Dragon
Zaten karakterlerin çoğuna bakarsan kendini feda eden veya ölen karakterler olduğunu görebilirsin.Böyle karakterler çok seviliyor geneldeYani bon clay bile 18. sırada yer bulabiliyor kendine op karakterleri arasında.
Yalnız going merrye üzülmeni anlarımda opte bence onun kadar ağlanacak çok yer oldu neden sadece going merry ?![]()
Ben sormuştumNefret edilen karakter konusunda birisi sormuştu sevilen konusu da açılmalı diye.Eskiden açmış ama unutmuşum bu konuyu isteyen bakabilir.Anketi birazdan yenilerim.