Eh tabii tartışılabilir.Mihawk oldu da iyi mi oldu sanki? Kabız gibi geziyor etrafta. Eski hali net daha iyiydi.
Buna %100 katılıyorum.Franky ise tam bir felaket. İnanılmaz itici leş bir karakter oldu çıktı.

Eh tabii tartışılabilir.Mihawk oldu da iyi mi oldu sanki? Kabız gibi geziyor etrafta. Eski hali net daha iyiydi.
Buna %100 katılıyorum.Franky ise tam bir felaket. İnanılmaz itici leş bir karakter oldu çıktı.
Mıdık suratlım, taht kurmuş bir kere kalbime, kralı gelse alamazlar onu.Güven bana, hepsini izlesen dahi fikrin değişmezdi. :/
Luffy ve Sakuragi'yi seven biri nasıl Naruto ve İchigo'yu sevebilir anlayamıyorum.-Naruto
-Luffy
-İppo
-Sakuragi
-İchigo
neden sevemesin?Luffy ve Sakuragi'yi seven biri nasıl Naruto ve İchigo'yu sevebilir anlayamıyorum.
Gördüğüm en ilginç yorumlardan biri. Naruto'nun seri içerisinde bir karakter gelişimi, belli başlı idealleri ve bir felsefesi var. Shounen ana karakterleri arasında en dolu olanlarından.Luffy ve Sakuragi'yi seven biri nasıl Naruto ve İchigo'yu sevebilir anlayamıyorum.
Naruto aşırı yapmacık geliyor bana.Gerek Neji ile olan konuşması olsun , gerek pain ile olan yapmacık konuşması olsun tamamen hayal dünyasında yaşayan büyüyemeyen bir velet benim için.Ayrıca Sasuke gibi birisi ile hangi şartlarda nasıl uğraştığı beni çok çok üzmüştü ya.Gördüğüm en ilginç yorumlardan biri. Naruto'nun seri içerisinde bir karakter gelişimi, belli başlı idealleri ve bir felsefesi var. Shounen ana karakterleri arasında en dolu olanlarından.
Ki ben de hem Luffy'i, hem Naruto'yu çok severim.