Millet malsa demek kiYaratıcılık sıfır, çatur çutur öldürüyorBi de koştuğunu görmedim. Yürüyerek yakalıyor milleti.

Filmi çıksa en kaliteli korku-gerilim olurdu...
Millet malsa demek kiYaratıcılık sıfır, çatur çutur öldürüyorBi de koştuğunu görmedim. Yürüyerek yakalıyor milleti.
Filmi çıksa en kaliteli korku-gerilim olurdu...
İzledim de böyle övüldüğü kadar olduğunu düşünmüyorum. Sanırım son dönemde çıkan en yüksek puanlı korku filmlerinden. Ama beğenmedim ben çok. :/The Conjuring
1. filmi güzel 2. ben de beğenmedimİzledim de böyle övüldüğü kadar olduğunu düşünmüyorum. Sanırım son dönemde çıkan en yüksek puanlı korku filmlerinden. Ama beğenmedim ben çok. :/
Rose Red'i annemlerle ilk çıktığında izlemiştik sanırım. Korkudan çoğunu izleyememiştim. Konakta geçtiği dışında filmin bir şeyini hatırlamıyorum.Çoğu korku filmi değil bunların ama Elm sokağı farklı içlerinde. Chucky nasıl olmaz diyorum ankette? Rose Red konağı falan da eklenebilirdi.
2. izlememiştim. İzlemem artık.1. filmi güzel 2. ben de beğenmedim
Bu da iyiydi la. Sonunda sıvamışlar.Çoğu korku filmi değil bunların ama Elm sokağı farklı içlerinde. Chucky nasıl olmaz diyorum ankette? Rose Red konağı falan da eklenebilirdi.
Ya senin yok muydu böyle bir konun? Aynen King gerilim işini iyi beceriyor. Arkadaş alınmasın ama senin hazırlayacağın anketi görmek isterim.Bu da iyiydi la. Sonunda sıvamışlar.
![]()
Bende küçükken izledim, baya uzundu 3-4 saat sürmüştü. Konusu konak kendini boyna inşa ediyor işte.Rose Red'i annemlerle ilk çıktığında izlemiştik sanırım. Korkudan çoğunu izleyememiştim. Konakta geçtiği dışında filmin bir şeyini hatırlamıyorum.
Aynen Çaki de olmalıydı.
2. izlememiştim. İzlemem artık.
Varmış ben unutmuşum onuYa senin yok muydu böyle bir konun? Aynen King gerilim işini iyi beceriyor. Arkadaş alınmasın ama senin hazırlayacağın anketi görmek isterim.
Teksas katliamı da eğer gerilimden sayıyorsak olabilirdi.
Son durak, Mezarına tüküreceğim, kuzuların sessizliği falan olmamış. Kuzuların sessizliği ayrı bir baş yapıt ama türü farklı.
Bende küçükken izledim, baya uzundu 3-4 saat sürmüştü. Konusu konak kendini boyna inşa ediyor işte.![]()
Ben unutmam işte.