Onu eklersem Sauron,Night King'i falanda eklemem lazım. Verilen örneklere bakatsan Darth Vader buraya uygun bir isim değil.Hocam Darth Vader eklesen güzel olurmuş.
Darth Vader bunlar gibi insan senin verdiğin örnekler hem insan üstü varlık + kitap temelli karakterler Darth Vader sinematografig karakter.Onu eklersem Sauron,Night King'i falanda eklemem lazım. Verilen örneklere bakatsan Darth Vader buraya uygun bir isim değil.
Darth Vader evren olarak farklı bir zamanı ve evreni ele alıyor. Bizim bu karakterlerimiz ise Dünya'yı ve bulundukları zamanı ele alıyor. Ayrıca Anakin de gerçekten kötü bir karakter ancak buradaki adamlarla tarz olarak aynı değil. Konuya girişte farklı platformlardan kötüleri ele alacağımı da belirtmiştim yanlış hatırlamıyorsam.Eğer bu karakterlerden biri olarak nitelendiriyorsa senin mantık görüşün diğer kısmı senin için var.Darth Vader bunlar gibi insan senin verdiğin örnekler hem insan üstü varlık + kitap temelli karakterler Darth Vader sinematografig karakter.
Destere deyince aklıma Türk filmi olan Destere geldi nedenseDestere her zaman beni korkutmuşturSevme bakımından Joker birinci sırada
![]()
Eskilerden bunlarda varDarth Vader evren olarak farklı bir zamanı ve evreni ele alıyor. Bizim bu karakterlerimiz ise Dünya'yı ve bulundukları zamanı ele alıyor. Ayrıca Anakin de gerçekten kötü bir karakter ancak buradaki adamlarla tarz olarak aynı değil. Konuya girişte farklı platformlardan kötüleri ele alacağımı da belirtmiştim yanlış hatırlamıyorsam.Eğer bu karakterlerden biri olarak nitelendiriyorsa senin mantık görüşün diğer kısmı senin için var.