Alpamis 12 Haz 2017 #83 İchiryu. @Reiper bir konu acman lazım bu karakter hakkında. Son düzenleme: 12 Haz 2017
Akainu Sakazuki 12 Haz 2017 #84 @Reiper Sayın Savcım bence Ichiryuu reisi kaldır, haksız rekabet oluyor. Reis varken 2.kim diye anket açmaman düşündürücü @Alpamis sonuna kadar katılıyorum. Reis hakkında derinlemesine bi analiz yapta doya doya okuyalım. Son düzenleme: 12 Haz 2017
@Reiper Sayın Savcım bence Ichiryuu reisi kaldır, haksız rekabet oluyor. Reis varken 2.kim diye anket açmaman düşündürücü @Alpamis sonuna kadar katılıyorum. Reis hakkında derinlemesine bi analiz yapta doya doya okuyalım.
carpe d. em 12 Haz 2017 #85 Dadan, Tom, Sarutobi, Cocoro, Yuginin dedesi, Rikudou Sennin, Chiyo, Onoki, Silver Fang, Umibouzu, Saigou Tokumori, Sanzaemon, Fumio vs. Bunlar da anılması gereken yaşlılardır. Son düzenleme: 12 Haz 2017
Dadan, Tom, Sarutobi, Cocoro, Yuginin dedesi, Rikudou Sennin, Chiyo, Onoki, Silver Fang, Umibouzu, Saigou Tokumori, Sanzaemon, Fumio vs. Bunlar da anılması gereken yaşlılardır.
Elodin 12 Haz 2017 #88 Jiraiya'yı ben de severim de Muten Roshi'den esinlenildiği o kadar açık ki Kishimoto'nun yaratıcılığını sorgulamama sebep oluyor.
Jiraiya'yı ben de severim de Muten Roshi'den esinlenildiği o kadar açık ki Kishimoto'nun yaratıcılığını sorgulamama sebep oluyor.