Fandaşım efsaneydiÇaylak olduğum zamanlarda sizin nesilden çok çektim. Anasını satım ne zaman mesaj atsalar forum çok bozdu eskisi gibi değil vs diyerek biz yenilerin moralini bozar ah çektirirdi
Alfamert diye bir üye vardı NBA oyuncusu profil fotosu olan özellikle o çok yapardı bu muhabbeti
Aaah ah ne günlerdi ama.
@RedTeroR Ronaldo azmiyle futbol dünyasına giriş yaptığı sıralardan bahsediyor.2013'de geldim. Dressrosa zamanları yapılan tartışmalar fenaydı.
O aralar yapılan tartışmalarda paragraflar döşenirdi. Forumun en yoğun dönemleri de olabilir 2013-2018 arası dönem. Öyle aklımda kalmış.
İkinci Yuba dönemi o @II. Invictus gibiYuba dönemi tabii ki.
@RedTeroR ile bizim tartışmalar nasıl başladı hiç hatırlamıyorum.@RedTeroR Ronaldo azmiyle futbol dünyasına giriş yaptığı sıralardan bahsediyor.Sizin rekabette birkaç sene sonra başladı. xD
Benim o yıllardan aklımda kalan @Monkey D. Dragon ve çektikleri var şu anda dressrosa dışında.
Adam üye olunca çok mesaj atıyor diye yapmadıkları zulüm ve baskı kalmamıştı o dönemde burada olanlarda öyle bir algı vardı az yazacaksın gibisinden.Birkaç sene sonra onun mesaj attığı sürede iki katı mesaj atanlar arka arkaya çıkmaya başladı ama onların hiçbiri bu baskıya maruz kalmadı dönem çoktan değişmişti artık.Adamı kurban ettiler bir nevi.![]()