Vardır illaki sakladığı bir kaç kozu. Bu kadar kat çıkmış, tek ön plana çıkan özelliği keşifcilik olamazAdamda azcık güç olsa iyiydi ya.
Vardır illaki sakladığı bir kaç kozu. Bu kadar kat çıkmış, tek ön plana çıkan özelliği keşifcilik olamazAdamda azcık güç olsa iyiydi ya.
"Sen kime Rak diyon la? Timsahım ben." bir gün böyle bir şey dese yanlışlıkla shshahajGöze sürekli batan karaterlerden ziyade hangisini daha çok severim tartışması yapılacak kadar kaliteli bir seri olduğu için zorlandımÇok iyi karakterleri olan bir seri. Güzel anket
Rak tartışmasız herkes tarafından seviliyordur ama
![]()
Mümkün değil. Koon'un onu "alligator" diye çağırmasına uyuz olurdu."Sen kime Rak diyon la? Timsahım ben." bir gün böyle bir şey dese yanlışlıkla shshahaj
Bunlara niye kaplumbağa diyor ki acaba? Yaşadığı yerle alakalı olabilir gibi geliyor bana. Biliyorsun kuleden bihaber kendisi.Mümkün değil. Koon'un onu "alligator" diye çağırmasına uyuz olurdu.
Çünkü o Rak Wrathraiser seni eciş bücüş turtle!
![]()
Akraptor mu1.Wangnan
2.Jinsung Ha
3.Baam-Koon-Rak (Ana üçlüyü ayiramiyorum.)
4.Urek Mazino
5.Akraptor :/
Benim için ilk 5 böyle. Çoğu karakteri seviyorum aslinda sıralama yapmak oldukça zor.![]()
Neden? Gayet iyi biriydi hani. :/Akraptor mu![]()
Yok ben de çok severim. Reyize üzüldüm biNeden? Gayet iyi biriydi hani. :/
Çok üzücüydü başına gelen. Sağlam karakterdi.Yok ben de çok severim. Reyize üzüldüm bi![]()