Lucci tarzı olur da o savaşı nasıl cizer emin değilim. B.hakide aşmış olmazı lazım dayanması için.Sakazuki ile savaşı, Dof savaşı gibi rezil etmesin bana yeter.
Lucci tarzı olur da o savaşı nasıl cizer emin değilim. B.hakide aşmış olmazı lazım dayanması için.Sakazuki ile savaşı, Dof savaşı gibi rezil etmesin bana yeter.
Sanji, Law, WB, Aokiji ve Zoro (3 kılıç hariç) demiştim. Brook'u eklememek olmamış. Unutmuşum.Brook çok klas birisi ya. Kesinlikle Brook derdim ben. Şu samurayların kesme hamlesinden sonra kılıçlarını kınına sert bir şekilde yerleştirmesine bitiyorum her seferinde Brook'ta sağolsun bunu çok fazla yapıyor![]()
Ama diğerkeri de auitn filan getirisi. Hepsi birer silah sonuçta. Haki hariç hepsi sonradan elde edilebilir.Meyve kullanıcılarını katmadım çünkü o stilden çok meyvenin getirisi.
Rokushiki kullanıcıları ve Sanji geliyor aklıma öne çıkan. Sai'nin fena değil. Germa da karakter olarak leş olsalar da dövüş stilleri iyi.
Yani öyle. Meyve kullanıcılarını dahil edersem Kizaru ve Law hoşuma gidiyor. Big Mom'ın esasında güzel, çeşitli ama potansiyelinde kullandığını görmedik.Ama diğerkeri de auitn filan getirisi. Hepsi birer silah sonuçta. Haki hariç hepsi sonradan elde edilebilir.
O nasıl animasyon yav, gözlerim kanadı. Şu seriye adam gibi bir anime ne zaman yapılacak merak ediyorum.(ilk 500 bölümü hariç tutuyorum)
Şu bölümde bile adam akıllı animasyon yoktu harbiden.Opun mangası>>>animesi.Bide Wano'daki animasyonlara bak.Tüm keke yazık değil mi yahuO nasıl animasyon yav, gözlerim kanadı. Şu seriye adam gibi bir anime ne zaman yapılacak merak ediyorum.(ilk 500 bölümü hariç tutuyorum)
Wano'da da çok iyi değil be abi, yani daha toparlanmış olsa da hala çok yavaş akıcı değil. Holdem'i filan bile büyük karakter gibi işliyorlar ona yanıyorum.Şu bölümde bile adam akıllı animasyon yoktu harbiden.Opun mangası>>>animesi.Bide Wano'daki animasyonlara bak.Tüm keke yazık değil mi yahu![]()
Batman Luffy'nin hakili yumruğunu blokluyorduWano'da da çok iyi değil be abi, yani daha toparlanmış olsa da hala çok yavaş akıcı değil. Holdem'i filan bile büyük karakter gibi işliyorlar ona yanıyorum.