Ne yani FT in ikinci sırada olması gücüne gitmedi de o mu gittiEn sevdiğin 3. anime SAO mıÇek o eli geri :S

Ne yani FT in ikinci sırada olması gücüne gitmedi de o mu gittiEn sevdiğin 3. anime SAO mıÇek o eli geri :S
FT olur hadi karakterleri sempatik adam çalışıyor dolu dolu okuyorsun falan da SAO'nun sevilecek ne yanı var :/Ne yani FT in ikinci sırada olması gücüne gitmedi de o mu gitti, bu arada hellsing olmamış oraya, onun yerine magi lazım bu listeye
..
Şu ana kadar izlediğim seriler ve geldiğim bölümleri;
1- Dragon Ball [1. sezon]
2- One Piece [530. bölüme kadar]
3- Death Note [2 sezon]
4- Queens Blade [2 sezon]
5- Pupa [4 bölüm]
6- Kill la Kill [3 bölüm][Bunu izlemeseniz de olur. :/]
7- Dakara Boku wa, H ga Dekinai [8 bölüm]
İzlediklerimden ilk 5 yapacak olursam;
1- Pupa
2- Death Note
3- Dragon Ball
4- Kill la Kill
5- Jojo's Bizarre
Bol bol oyun oynuyolar daha ne olsunFT olur hadi karakterleri sempatik adam çalışıyor dolu dolu okuyorsun falan da SAO'nun sevilecek ne yanı var :/
Hunter x Hunter izle sen..İzlediklerimden ilk 5 yapacak olursam;
1- Pupa
2- Death Note
3- Dragon Ball
4- Kill la Kill
5- Jojo's Bizarre
İlki izlediğim seriler listesi. İkincisi izlediklerimden en beğendiklerim. :SSıralama değişmiş :/
Ben de o amaçla izlemeye başladım ama yoldan kız buldular sahiplendiler falan oyun moyun kalmadıBol bol oyun oynuyolar daha ne olsun,
Hunter x Hunter izle sen..
HxH çizimleri dandik zaten, ne izleyecem.Ben de o amaçla izlemeye başladım ama yoldan kız buldular sahiplendiler falan oyun moyun kalmadıO değil de Mahir izleme lan HxH Pupa 10 basar ona. Bir de niye herkes 5 tane sıralama yapıyor :/
Herkes 5 sıralama yapmıyor, 5 animelik tek bir sıralama yapıyorBen de o amaçla izlemeye başladım ama yoldan kız buldular sahiplendiler falan oyun moyun kalmadıO değil de Mahir izleme lan HxH Pupa 10 basar ona. Bir de niye herkes 5 tane sıralama yapıyor :/
Hunter x Hunter konusuna yazsana bunun çizimleri kötüymüş diyeHxH çizimleri dandik zaten, ne izleyecem.Bir de çok uzun, 130 bölüm mü ne.
![]()