Umursamaz bir erkeğin peşinden giden kız, diyorsun yani. Biraz araştırdım ne demek diye, tam olarak o anlama gelmiyor gibi. Birkaç sitede bu kavramın tanımını yapmaya çalışmışlar, özelliklerini vs de vermişler, MİSAL. Bunları sorma nedenim, aklımda güzel bir konu var, seçeceğim karakterleri kezban diye mimlemeyin diyedir.Gitti ilk gördüğü Sasuke karakterli, dünya yansa umrumda olmayacak diyen bi ateş bükücüsüne aşık olduha bide ben onun 5-6 bölümünü izledim belki o kadar da değildir dicemde valla o kadar ama komikti lakin kezban
Mug1vara
Geldiğini bende duyduydum ama hiç izlemedim o bölümleri benim için Aang o salak velet olarak kalacak.
Boşuna yorarsın kendini Sakura açacağın o anketi ezer geçer.Umursamaz bir erkeğin peşinden giden kız, diyorsun yani. Biraz araştırdım ne demek diye, tam olarak o anlama gelmiyor gibi. Birkaç sitede bu kavramın tanımını yapmaya çalışmışlar, özelliklerini vs de vermişler, MİSAL. Bunları sorma nedenim, aklımda güzel bir konu var, seçeceğim karakterleri kezban diye mimlemeyin diyedir.![]()