Benim sevdiğim sıraya göre değil bu, emin olabilirsinResmen sevdiğin serilerin sıralamasını yapmışsın ankete. İnsan alfabetik sıra yapar, hiç yakışmıyor. :/ Hem Jojo's Bizarre Ultra Jump serisi, shounen değil. :S
HxH ne ya, DB'den alıntı karakterler. :/İçlerinde çok iyi seriler var ama hiçbiri hunter etmez bence.
Veritas ve the breaker Japonya kaynaklı değil, diğerleri de konsepte uymuyor, InuYasha ve Yu Yu tamamda diğer ikisi az çok biliniyor, JoJo'nun konusu bile var forunda :S,HxH ne ya, DB'den alıntı karakterler. :/
@STRAW-HAT
Keşke Jojo, KHR, InuYasha, Yuyu vs gibi serilerin yerine, GTO, Slam Dunk, Veritas, The Breaker, Hajime no Ippo, Captain Tsubasa vs koysaydın. Kimsenin bilmediği seriler bunlar. :/
O konuda kendimi savunacak argüman bulamadım şuanInuYasha nedir ? ne yani Straw-hat ?
Shingeki no Kyojin - Shaman King - Claymore - Beelzebub ...Veritas ve the breaker Japonya kaynaklı değil, diğerleri de konsepte uymuyor, InuYasha ve Yu Yu tamamda diğer ikisi az çok biliniyor, JoJo'nun konusu bile var forunda :S,
O konuda kendimi savunacak argüman bulamadım şuan..
InuYasha nedir ? ne yani Straw-hat ?
Bilenin aksine çok bilinen bir seri. Amerika kıtasında çok yaygın. One Piece Narutoyu bilmeyip inuyasha yi bilen o kadar çok kişi varki. Aynen bizim bir zamanlar star tv de Lastik çocuk görmemiz gibi bir çok ülkede yayınlanmış zamanında ve takip edeni çok...Veritas ve the breaker Japonya kaynaklı değil, diğerleri de konsepte uymuyor, InuYasha ve Yu Yu tamamda diğer ikisi az çok biliniyor, JoJo'nun konusu bile var forunda :S,
O konuda kendimi savunacak argüman bulamadım şuan..