Valla bilmiyorum Zoro kendi kendine öğrenmiştir diyorlardı o mantığı doğru kabul edersek diyorum öyle olur.Serinin ana karakteri bile kendi kendine öğrenemezken Sabo öğrenmiş he. Vışş bu hızla Sabo seri sonu herkesi yener diyebilir miyiz Mw bey.

Valla bilmiyorum Zoro kendi kendine öğrenmiştir diyorlardı o mantığı doğru kabul edersek diyorum öyle olur.Serinin ana karakteri bile kendi kendine öğrenemezken Sabo öğrenmiş he. Vışş bu hızla Sabo seri sonu herkesi yener diyebilir miyiz Mw bey.
Forumda çıkan her deli saçmasını argüman diye mi sunacaz... Vaziyetler kötü galibaValla bilmiyorum Zoro kendi kendine öğrenmiştir diyorlardı o mantığı doğru kabul edersek diyorum öyle olur.![]()
Şaka mı kanka?Im, Mihawk ve Dragon arasında kaldım. Fujitora neden yok? Dragon en çok aranan adam diye her ankete neden ekleniyor? Yonkouların çöp olmadığı ortada ama Dragon için ne gördük? Im zaten fasulyeden.
Birinin kılıcı magmayı zarar görmeden durdurabilecek kadar özelmiş, diğeri de dünyanın en iyi 12 kılıcından birisi. Anormal sağlamlıkta olan bu kılıçların zarar görmemesi için efsane haki basmaya gerek yok zaten.Konuya gelecek olursak ya Shanks ya Mihawk başka ihtimal yok.
Bir tarafta magmayı bariyer meyvesi gibi durduran adam diğer yanda da Yoru'ya tek çizik attırmamış adam.
Garp diye düşünenler olabilir ama o esas saldırı gücünü fiziğinden,bilek gücünden alıyor.
Dragon diye düşünen de yanılır o adam o kadar güçlü çıkmayacak eski amiral falandır yonkou beklemeyin.
İyi de orada demek istediği o değil ki.Haki de olsa etkilenebilirdi ama etkilenmedi olarak algıladım.Direk kılıca temas etmedi magma öyle olsa buna hiçbir çelik dayanamaz hasar görürdü.Adam kılıcı öyle bir kalkan olarak tutup haki bastı ki kılıcın yüzeyine temas edemedi Akainu.Yada ben öyle olduğunu görmediğimi hatırlıyorum tekrar bakayım.Birinin kılıcı magmayı zarar görmeden durdurabilecek kadar özelmiş, diğeri de dünyanın en iyi 12 kılıcından birisi. Anormal sağlamlıkta olan bu kılıçların zarar görmemesi için efsane haki basmaya gerek yok zaten.
Asıl olay Garp gibi yumrukla o seviyelere çıkmaktır.