AhahaBiri 3 ise diğeri 8 falan yani. Öyle haki olmaz ybence. Karı vücüdundan çekip yoğunlaştırsa allah mı olacak? Olmaz gibi ya.

Hadi iddiaya girek xd
AhahaBiri 3 ise diğeri 8 falan yani. Öyle haki olmaz ybence. Karı vücüdundan çekip yoğunlaştırsa allah mı olacak? Olmaz gibi ya.
Gel girek. Çocukluğundan beri böyle mi diyon?AhahaBilinçsiz bir kullanım söz konusu burada. Hepsini çeker diye bir şey yok yani.
Hadi iddiaya girek xd
Aynen. Cezaları sana bırakıyorum, istediğin şeye varım.Gel girek. Çocukluğundan beri böyle mi diyon?
Kaybeden uzunca Sabo karkater değerlendirmesi konusu açar.Aynen. Cezaları sana bırakıyorum, istediğin şeye varım.
Kılıç koklama olsun bari. Sabo'yu değerlendirmek güzel olur da ben acayip erinirim öyle işlere.Kaybeden uzunca Sabo karkater değerlendirmesi konusu açar.
Diyorsan ki sonuçlar 2 tarafa da acı versin kaybeden 1 ay kılıç koklar da yapabiliriz![]()
Tamam beklersinde burada Yonkoular hadi Dragon varken Mihawk ne yahu .s.sO dört kişiden biri değilim ancak serinin "en" karakterlerinden biri olarak eklenmesi doğal.
Nadiren de olsa doğru konuştun.Şıklarda gücünü doğru düzgün görmediğimiz bissürü adam var ama Rayleigh yok.
Rayleigh, Shanks, Garp, Dragon. Mihawk da derdim ama matah birine zarar veren slaşını göremedik henüz.