Kenshiro 27 Ağu 2020 #1 İyi günler. Çok oyun oynayan birisi olduğum söylenemez. Yinede bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ettim. Sizce en iyi oyun müziği hangisidir? Size göre en iyi olan müzikleri yazabilirsiniz. Kendi favorilerimi atmak isterim.
İyi günler. Çok oyun oynayan birisi olduğum söylenemez. Yinede bu konu hakkındaki düşüncelerinizi merak ettim. Sizce en iyi oyun müziği hangisidir? Size göre en iyi olan müzikleri yazabilirsiniz. Kendi favorilerimi atmak isterim.
The Nameless 27 Ağu 2020 #5 World of Warcraft'a ait müzikler. Daha bir sürü var ama nasıl ekleyeyim şimdi... Gizli İçerik: Highborne Gizli İçerik: Sin'dorei Gizli İçerik: NightSong Gizli İçerik: Invincible Gizli İçerik: Stormwind Gizli İçerik: Favorim- Azshara
World of Warcraft'a ait müzikler. Daha bir sürü var ama nasıl ekleyeyim şimdi... Gizli İçerik: Highborne Gizli İçerik: Sin'dorei Gizli İçerik: NightSong Gizli İçerik: Invincible Gizli İçerik: Stormwind Gizli İçerik: Favorim- Azshara
Brönzel Lem 27 Ağu 2020 #8 Bu oyunu kimsenin bilmemesi beni çok üzüyor ya. Çok şeker bir oyundu oysa ki. Son düzenleme: 26 Haz 2022
Trafalgar Law 27 Ağu 2020 #10 Oynadıklarımdan atmam gerekirse.... Gizli İçerik: Obscure 2 Gizli İçerik: God Of War 2 Gizli İçerik: Shadow Of Rome
Oynadıklarımdan atmam gerekirse.... Gizli İçerik: Obscure 2 Gizli İçerik: God Of War 2 Gizli İçerik: Shadow Of Rome