Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En İyi Örümcek Adam

En İyi Örümcek Adam Hangisidir?

• Kullanılan toplam oy
    127
En iyi filmler Tobey'de olsa da Spider-Man karakterine en çok yakışan oyuncu Andrew Garfield bence. Çizgi romanlarda ki tasvire en çok benzeyen o hem fiziksel görünüm hem kişilik olarak.

Şaka mı bu spiderman filmler çıkmadan çok öncesinde de popülerdi.
Objektif bir yorum yapacak olursam tobey iyi bir spiderman değildi ancak çocukluk yıllarımıza denk geldiği için hepimizde yeri ayrıdır.
İyi bir spiderman olmamasının sebebi maskesiz halinin maskeli halinden bir farkının olmaması normalde spiderman maskeyi taktığı zaman eğlenceli bir hale bürünüyordu düşmanlarini biraz alay ederek yenerdi falan tobeyli filmlerde bunu hiç göremedik.
Sonuç olarak objektif olmasam bende tobey derdim ancak objektif olursam tom holland derim her haliyle tam bir spiderman oldu çocuk mcu evreninde olmasıysa ayri bir güzel
Andy garfieldsa harika bir oyuncu ancak malesef oynadığı filmlerde iyi bir senaryoya denk gelemedi.
Örümcek adam genelde sürekli konuşarak,rakipi kızdırmak,tahrik etmek ,vazgeçirmek için çalışırdı.gevezelik yapıp gücünü düşürürdü.
Asıl tehlikeli olan örümcek adamın konuşmaması ve sessiz gelmesidir.
Ki filmlerde bu iyi yansıtılamadı.

Tobey örümcek adamı sevme nedenlerimizden biri bizden biri gibi olan halktan biri olması Peterın ezilen karakterin güçlenmesi, Tom çok çocuksu çocuksu derken çocuk ergen , Andrew ise baştan asi hırçınlık kız tavlama modunda ama Tobey tipi ile masum çocuksu mizacı çekingen tavrı ve iyi bir adam imajı ayrıca güçlenirken dahi hala masumluğunu koruyor.
Venom oluşu kötüye dönmesi orada bile bi4 komiklik uyumsuzluk oluşu ama asilği iyi yansıtması , yav ben olsam böyle olurdum gibi duruyor

Biz burada peter ve örümcek adam tartışıyorsak en uygun karekter ve tip ve oyunculuk Tobey gibi geliyor bana 3’üne izlemişimdir ama Tobey ile olanı 10 kez izlemişimdir akşam olsa yine izlerim😅 ayrıca eski Ny havası film ortamı da etkili

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık