Haahah psikolojik bir şey demek kiTuhaf bi biçimde ben de o kısmı okumadımyalnız değilsin.

Haahah psikolojik bir şey demek kiTuhaf bi biçimde ben de o kısmı okumadımyalnız değilsin.
Önsözlerin okunmadığı ülke diyen, boş bir tespitte bulunmamış.Aslında yazdıklarını okudum ama direk şeye geçtim nedense karakterler için yazdıklarınaAma benim hatam tabi, konu sahibinden tekrar özür diliyorum
![]()
Konuda da aynen bunlar yazıyor zaten.Bu arada @Jiso chan ivankov’a hoca diyemeyiz bence çünkü sanji’yi tam olarak eğitti diyemeyiz. İkisi challenge yapıyor ve bir nevi kapışmaya giriyorlar. Hatta ivankov bu işlem sanji vs new kama kenpo olacak demişti. Eğer ustaları yenersen sana gemi vereceğim diyor yani sanji ustaları yenerek bir nevi özgürlüğünü kazandı ve ordan ayrıldı.
![]()
Yani sanji bir nevi hayatta kalmaya çalışarak kendi kendini eğitti diyebiliriz
ivankov’un bak sanji haki böyle kullanılır ve şöyle yaparak daha güçlü hale gelir diye eğitim verdiğini hiç düşünmüyorum
Bu arada cidden coby ve helmeppo’yu düşününce şimdi oyum garp’a kaydı.
Doğru demişÖnsözlerin okunmadığı ülke diyen, boş bir tespitte bulunmamış.![]()
Orada Mihawk ı gömecek bir şey yazdığımı düşünmüyorum, kimseyi övmek ya da gömmek içinde bir şey yazmadım... Sadece bize yansıtılan kadarı ile öyle bir açıklama yaptım. Eğitme kısmı işe Mihawk başlarda Zoroyu gayet sallamadı Zoro çok istekli olduğu için bir şeylere vesile oldu.Rayi öven Mihawk'ı gömen objektif olmayan bir bir bakış açısı ile açılmış bir konu. İsteksiz eğiten demişsin Mihawk için. Bu nasıl bir isteksizlik ki 2 yıl sonuna kadar eğitmiş. Ray ise öğretebileceği şeyleri 6 ayda öğretmiş. Bu bile Mihawk'ın engin bilgisinin ray'dan 6 ay fazla olduğunu gösterir. Oysaki luffy sadece haki eğitimi alıp, meyvesini kendisi hallederken, Zoro hem haki hem de kılıç eğitimi almıştır. Hala da eğitiminin tam sonucu göstermeyerek kaptanını rencide etmemektedir.
Sanji kısmı biraz buğlu evet ama sonuçta bir eğitim süresinden geçtiğini varsayalım. Sonuç olarak seride ki en büyük açık Sanjinin ne öğrendiğini bizim bilmememiz ya da gösterilmemesi .sBu arada @Jiso chan ivankov’a hoca diyemeyiz bence çünkü sanji’yi tam olarak eğitti diyemeyiz. İkisi challenge yapıyor ve bir nevi kapışmaya giriyorlar. Hatta ivankov bu işlem sanji vs new kama kenpo olacak demişti. Eğer ustaları yenersen sana gemi vereceğim diyor yani sanji ustaları yenerek bir nevi özgürlüğünü kazandı ve ordan ayrıldı.
![]()
Yani sanji bir nevi hayatta kalmaya çalışarak kendi kendini eğitti diyebiliriz
ivankov’un bak sanji haki böyle kullanılır ve şöyle yaparak daha güçlü hale gelir diye eğitim verdiğini hiç düşünmüyorum
Bu arada cidden coby ve helmeppo’yu düşününce şimdi oyum garp’a kaydı.