Hahaha. Büyük ihtimal kadınlar adasının keyfini sürmüştürRayleigh dayı üst düzey hiçbir şey öğretmemiş gibi duruyor.![]()

Sırf güç verme olarak yorumlamadığım için Zeff diyebilirim. Sanji'yi adam etti. Daha önce karşılaşsalardı keşke.
Hahaha. Büyük ihtimal kadınlar adasının keyfini sürmüştürRayleigh dayı üst düzey hiçbir şey öğretmemiş gibi duruyor.![]()
Ben birazdan bir flashback yazacağım manga geyik kısmına bak.Rayleigh dayı üst düzey hiçbir şey öğretmemiş gibi duruyor.![]()
Tamamen şahsi fikrimi söylüyorum. Tabi sizin kriteriniz farklıdır ama ben ne Garp'ı ne Dragon'u mentor sınıfına kabul etmiyorum.Garp’ ta Coby’i iyi yetişmiştir. Daha göremedik. Helmeppoyu sanmıyorum ama .
Şuan Dragon ve Garp luffy'i eğitseydi timeskip öncesi akainuyu alabilirdi belki.Tamamen şahsi fikrimi söylüyorum. Tabi sizin kriteriniz farklıdır ama ben ne Garp'ı ne Dragon'u mentor sınıfına kabul etmiyorum.
Kendi çocuğunu-torununu elin eline bırakan adamın birilerine mentorluk yapabileceği fikrini reddediyorum.
Mümkündür. Ama bu benim için Oda'nın yarattığı sorumsuz ebeveyn imajını bozmuyor. Bu yüzden mentor tanımına sokmuyorum o ikisini.Şuan Dragon ve Garp luffy'i eğitseydi timeskip öncesi akainuyu alabilirdi belki.
3 çeşit hakiyi bilinçli olarak nasıl kullanacağını öğretmiş, bırakmış gibi duruyor.Hahaha. Büyük ihtimal kadınlar adasının keyfini sürmüştürŞaka bir yana dediğin gibi savaşta öğrenmesini istedikleri için pek söylememişlerdir. Aynısı Mihawk için de geçerli.
Sırf güç verme olarak yorumlamadığım için Zeff diyebilirim. Sanji'yi adam etti. Daha önce karşılaşsalardı keşke.