anketin sorusundanda en iyi kaptan yazıyor en güçlü yada başka birşey değil zaten en iyi , yani kaptanlık görevini en iyi yapan.Neye göre iyi? En iyi, çok geniş bir tanım olmuş.

anketin sorusundanda en iyi kaptan yazıyor en güçlü yada başka birşey değil zaten en iyi , yani kaptanlık görevini en iyi yapan.Neye göre iyi? En iyi, çok geniş bir tanım olmuş.
Aynen ben de öyle oldum simdiGirer girmez Luffy ye verdim ve gönderdim. Ama birden fazla oy verebiliyormuşuz.
En iyi derken tayfasına en iyi davranan mı yoksa iyilik sever mi veya başka bişi mi?![]()
35 kişide sana acıyor dostumoyunu luffye verenlere gerçekten acıyorum.Wb gibi iyi kalpli bir kaptan yok bu dünyada.Adam bütün tayfasını oğlu olarak sahipleniyor ve onların kılına zarar gelse karşılığını veriyor.
Marine Ford'da kaç tane oğlunu ölüme götürdü peki?oyunu luffye verenlere gerçekten acıyorum.Wb gibi iyi kalpli bir kaptan yok bu dünyada.Adam bütün tayfasını oğlu olarak sahipleniyor ve onların kılına zarar gelse karşılığını veriyor.
Karşıda kaç kişinin öldüğü önemli mi kendi oğullarına değer veriyor diyorsun hepsini almış ölüme götürüyor 1 tanesi için. Bu mudur değer vermek eğer cidden "iyi" bir kaptan olsa acısını içine gömer elindekileri korurdu. Demek ki sadece kendini umursayan biri benim oğlum dediği 1 kişi için dünyayı değiştiriyor onu geçtim benim oğlum dediği için "oğullarını" feda ediyor. Bana hiç de iyi bir kaptan olarak görünmedi tamamen duygusal biri.frtztrk.wb ace öldüğünde akainuya neler yaptı görmedinmisengoku kurtarmasa şuan akainu ölüydü