Koskoca Kid nerelere meze oldu. Böyle bir düşüş görmedim.Yeni bir kazananımız var sanırım...
![]()

Koskoca Kid nerelere meze oldu. Böyle bir düşüş görmedim.Yeni bir kazananımız var sanırım...
![]()
Bir de Killer ile beraber yemiş... yarım yarım bölüşmüşler resmen... işte gerçek dostluk sksksksKoskoca Kid nerelere meze oldu. Böyle bir düşüş görmedim.![]()
Yarım attığı için dahil edemeyebiliriz bu konuya.Bir de Killer ile beraber yemiş... yarım yarım bölüşmüşler resmen... işte gerçek dostluk sksksks
Aga bu çok ağır bir şey ya.... acayip üzüldüm paramparça oldum... nasıl bir acımasızlık yaptı bu Shanks... yarım nedir yahu...? KsskksksksYarım attığı için dahil edemeyebiliriz bu konuya.![]()
Adam aynı anda kaptanı ve sağ kolunu tekledi...Yeni bir kazananımız var sanırım...
![]()
Op'un gelmiş geçmiş en acımasız teki... Eğer diğer tayfa üyeleri de saldırıya maruz kalsaydı... onlar da giderdi... böyle bir ezilme ben görmedim... :dAdam aynı anda kaptanı ve sağ kolunu tekledi...
Doğru yarım... ben de yukarı da tek dedim bir anlık boşluğumuza geldi sksksksks@Tommy Vercetti Pardon yarımladı ahhqeqwfwdwqdqw