Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] En Güzel Seinen Hatun

Unknown

6,8,10 sanırım :artiz: Onların içinden 6 ile 10 arasında kararsız kaldım.6 ya attım oyumu. :good:

Not:14 ün neresi güzel ya tiskiniyorum o serinin çizimlerinden :( Oyuncak bebek gibi :artiz: Kocaman,korkutucu gözler :(

6'nın bir gideri var.Diğerleri öcü gibi.14'de iyi gibi.

Reiper açtığın bazı anketlere şaşıyor kalıyorum.Bu ankette nasıl Casca olmaz.

Unknown

Bütün fotoğrafları +18 olmasa dolduracam da konuyu, koyamıyorum işte.
Eli yüzü düzgün bi' bu var:
Slan'dan seksi hatun mu var la manga aleminde. Eririm.
Dediğin gibi hepsi +18 olmasa güzel bir seçenek olurdu :/ Mangadan falan bir ihtimal çıkabilir ama :/

3 ve 7 erkek bildiğin. :D 12 bence.
Hatları keskin sadece. Hem sen 3'ün nasıl seviştiğini görmedin, görsen böyle konuşmazdın. :S

Nerdeyse hiç birini beğenmedim bunlar ne böyle be :S Hiç narinlik şirinlik güzellik olmaz mı çoğunda. 6 olsun bizim olsun diyorum yapacak bir şey yok la gözlüklüler bile tatlı gelmedi düşünün bi dakika lütfen burda gözlükten bahsediyoruz :/
Ankette One Piece yok diye ne ağladın arkadaş ya, tamam söz bir dahaki ankete Tachigi'yi falan koyacam. :S

Oğlum Slan nerede?
Slan mangada fazla gözükmüyor, gözüktüğü sahnelerde de portrevari çizimi yok. Hep tüm beden çizilmiş. Anketteki resimlere dikkat edersen en az 7-8 ayrıntılı yüz çiziminin birleştirildiğini görürsün. Bu yüzden konuya almadım. Seksilik de farklıdır mesela, bu anketteki karakterlerin nerdeyse hepsinin çıplak resmi var, içlerinde Slan'ı geçen de vardır muhtemelen. :D

6'nın bir gideri var.Diğerleri öcü gibi.14'de iyi gibi.

Reiper açtığın bazı anketlere şaşıyor kalıyorum.Bu ankette nasıl Casca olmaz.
Bu ankette şöyle Casca olmaz, anket için araştırma yaparken en az 10 kişiye sordum Berserk'teki en güzel hatun kim diye. Bir kısmı, Berserk deyince aklımda kalan güzel hatun yok dedi, geri kalan ise Casca'yı alayım mı diye sorduğumda ise Slan'den gayrısını alma dedi. Slan'in de portrevari çizimi olmadığı için hiçbirini almadım. Bana göre Berserk'in en güzel kızı ürkek fahişedir ayrıca.
Nina hakikaten çok güzel tasarlanmış bir karakter ancak dediğim gibi doğru düzgün ayrıntılı portesi olan Griffith ve Guts dışında karakter yok Berserk'te. Mangaka paso arkaplan çizdiği için portre çizmiyor. Portre çizmeyince de ankete Berserk'i alamıyoruz.

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık