goro goroyu verin bana kk olayım

direk gözüm kapalı attım oyumu
ha birde hala tartısılıyor ama straw-hat bence kesin olarak eklenebilir.aokijinin gücü hie hie no miye karsı, mera mera no mi ve magu magu no mi en kötü denkler.bu sartlarda bu bir zayıflıktır.ates yandıgı sürece gördükki,buz acee yaklasamaz adam yarı ölü acee, imza saldırısıyla saldırdı,eridi gitti bir dahada denemedi.
akainudada muhtemel böyle,ama aokiji sadece logia degil,o yüzden dövüs uzamıstır.
o yüzden sogutma üzerine kurulu meyveler,bulundugu yerde karı kesen acein meyvesine üstünlük kuramazlar.iç sıcaklıgı cok yüksek olan akainunun meyvesine karsıda daha az etkisizdirler.
yani yuki yuki no mi ve hie hie no minin ekstra zayıflıgına anti olarak mera merayı yazmalıyız bence.hatta magu magu no miyide.ama mera mera kesin çünkü,akainu magma ve atrafında sıcak.ace ise kıs adasının iklimini degiştiriyor direk hiç bir üretim yapmadan.mera meranın gücü,ısıyı artırıyor.kuzanın gücü düşürüyor.ama fantezileri saymazsak ates her zaman buzdan üstündür.
son olarak ayrıca hie hie no mi, kesinlikle deprem gücüne karsı dezavantajlıdır.