Bu konu daha önce pek çok kez açıldı kapandı, çoğunluğunu ben açmış olmama rağmen ben bile ucunu kaçırdım hani
, hali hazırda açık bulunan bir konumuz da var, ama hazır animede Punk Hazard bölümlerini geride bırakmış, son anketten bu yana üç yeni meyve görmüş ve seri içerisindeki güç unsurları belirli ölçüde değişmişken konuyu yenilemenin zamanının geldiğini düşünüyorum,
Meyveleri tek tek tanıtmaya geçmeden önce logiların standart olarak kabul edebileceğimiz güçlerini ve zayıflıklarını önden bir belirtmek istiyorum, bu hem konunun ilerleyen kısımlarında benim daha az efor sarf etmeme hemde sizin daha derli toplu bir konu okumanıza yardımcı olacak,
Standart yetenekler:
1) Belirli bir elementi üretebilmek, kontrol edebilmek ve o elemente dönüşebilmek,
2) Fiziksel saldırılardan (kesilmek, delinmek, ezilmek, vurulmak vb.) etkilenmemek,
Standart zayıflıklar:
1) Kairoseki ve denizle temas halinde güçlerini kullanamamak,
2) Hakili saldırılardan zarar görebilmek,

Bu meyvenin bilinen ekstra bir yeteneği veya zayıflığı yok.
Ekstra yetenek: Dokunduğu canlı/cansız maddelerin içindeki sıvıyı emerek onları kurutabilmek,
Ekstra zayıflık: Islandığı zaman yada ıslak cisimlere karşı logia dokunulmazlığını kaybetmek.
Ekstra yetenek: yok
Ekstra zayıflık: Magmaya karşı etkisiz olmak ve magma tarafından hasar görebilmek.
Ekstra yetenekler:
1) Anlık yer değiştirebilme,
2) Metalleri şekillendirebilmek, ısıtabilmek ve metallerin içinde hareket edebilmek,
3) Geniş çaplı bir alandaki tüm sesleri duyabilmek,
4) Nefes almadan yaşayabilmek (oksijene ihtiyaç duymamak),
5) Kalbi durduğu zaman yeniden çalıştırabilmek,
Ekstra zayıflık: Lastiğe karşı etkisiz olmak ve lastik tarafından hasar görebilmek.
Ekstra yetenek: Dokunduğu canlıları veya cansız maddeleri dondurabilmek,
Bu yetenek sayesinde deniz yüzeyinde batmadan durabiliyor,
Ekstra zayıflık: yok.
Ekstra yetenekler:
1) Fiziksel temas halinde diğer meyve kullanıcılarının yeteneklerini iptal etmek,
2) Çekim kuvveti,
Ekstra zayıflıklar:
1) Logia dokunulmazlığına sahip olmamak,
2) Acıyı normalden daha fazla hissetmek.
Ekstra yetenek: Işık hızında hareket edebilmek,

Ekstra yetenek: İçerisine canlı-cansız her şeyi alabilmesi ve orada tutabilmesi.
Ekstra zayıflık: yok
1) Zehirli gaz üretmek,
2) Yanıcı gaz üretmek (ki bunu alev/patlama tabanlı saldırılar yapmak içinde kullanıyor),
"Gaz kontrolü" olarak nitelendirdiğimiz standart yeteneğin 'ortamdaki oksijeni yok etmek' gibi çok ekstra bir durum için kullanılabildiğini de not etmek lazım,

Meyveleri tek tek tanıtmaya geçmeden önce logiların standart olarak kabul edebileceğimiz güçlerini ve zayıflıklarını önden bir belirtmek istiyorum, bu hem konunun ilerleyen kısımlarında benim daha az efor sarf etmeme hemde sizin daha derli toplu bir konu okumanıza yardımcı olacak,
Standart yetenekler:
1) Belirli bir elementi üretebilmek, kontrol edebilmek ve o elemente dönüşebilmek,
2) Fiziksel saldırılardan (kesilmek, delinmek, ezilmek, vurulmak vb.) etkilenmemek,
Standart zayıflıklar:
1) Kairoseki ve denizle temas halinde güçlerini kullanamamak,
2) Hakili saldırılardan zarar görebilmek,
Bulut Meyvesi

Kum Meyvesi

Ekstra yetenek: Dokunduğu canlı/cansız maddelerin içindeki sıvıyı emerek onları kurutabilmek,
Ekstra zayıflık: Islandığı zaman yada ıslak cisimlere karşı logia dokunulmazlığını kaybetmek.
Alev Meyvesi

Ekstra yetenek: yok
Ekstra zayıflık: Magmaya karşı etkisiz olmak ve magma tarafından hasar görebilmek.
Gümbürtü Meyvesi

Ekstra yetenekler:
1) Anlık yer değiştirebilme,
2) Metalleri şekillendirebilmek, ısıtabilmek ve metallerin içinde hareket edebilmek,
3) Geniş çaplı bir alandaki tüm sesleri duyabilmek,
4) Nefes almadan yaşayabilmek (oksijene ihtiyaç duymamak),
5) Kalbi durduğu zaman yeniden çalıştırabilmek,
Ekstra zayıflık: Lastiğe karşı etkisiz olmak ve lastik tarafından hasar görebilmek.
Serinlik Meyvesi

Ekstra yetenek: Dokunduğu canlıları veya cansız maddeleri dondurabilmek,
Bu yetenek sayesinde deniz yüzeyinde batmadan durabiliyor,
Karanlık Meyvesi

Ekstra yetenekler:
1) Fiziksel temas halinde diğer meyve kullanıcılarının yeteneklerini iptal etmek,
2) Çekim kuvveti,
Ekstra zayıflıklar:
1) Logia dokunulmazlığına sahip olmamak,
2) Acıyı normalden daha fazla hissetmek.
Parıltı Meyvesi

Ekstra yetenek: Işık hızında hareket edebilmek,
Lav Meyvesi

Bataklık Meyvesi

Ekstra yetenek: İçerisine canlı-cansız her şeyi alabilmesi ve orada tutabilmesi.
Ekstra zayıflık: yok
Gaz Meyvesi

1) Zehirli gaz üretmek,
2) Yanıcı gaz üretmek (ki bunu alev/patlama tabanlı saldırılar yapmak içinde kullanıyor),
"Gaz kontrolü" olarak nitelendirdiğimiz standart yeteneğin 'ortamdaki oksijeni yok etmek' gibi çok ekstra bir durum için kullanılabildiğini de not etmek lazım,
Kar Meyvesi

Moderatör tarafında düzenlendi: