Sonuç olarak Logia bir meyvenin gücü, fiziksel güç ile arttırılamaz. Saldırıdaha efektif yapılabilir belki, ama meyvenin gücünde değişiklik olmaz.
tamam bu konuda hemfikiriz ama ilk basta sen sanki fiziksel güce bu adamlar hiç ihtiyac duymuyor gibi yazdın.
bende diyorumki duyuyorlar.mental direncede ihtiyac duyuyorlar.istedikleri kadar element üretsinler,istedikleri kadar saldırı teknigini limitlerinde yapsınlar.karsı saldırı gelince kacıcaklar,hamle yaparken logia olarakta yapabilir, bedeninide kullanabilir.hiç bir sey yapmasa, 5 günlük bir vsde uykusuz kalıcaklar.umarım bu adamlar yemek yemiyor, su içmiyorda demez kimse.
yani logia sınırsız olsa bile,logiayı yiyen beden sınırsız degil.aokiji ac,susuz,uykusuz on gün dövüsebiliyor,ama e.oda bunu acete 5 gün gösterdi.
ve dikkat et; ace yorgunluktan düştü sonunda.darbe almıs olsada,bu adam hiç bir sey yapmasa ayakta duruyor.senin ayakta durmanla, benim sürem bir olmaz.sen yıldırım ye, istedigin kadar üret, ben magma yiyeyim, istedigim kadar üreteyim...ikimizinde gücleri birbirine etki etmesin...sonunda biz eşit degilsek, tam anlamıyla beden olarak,yine bir kazanan olucak.çünkü birimizin daha önce uykusu gelicek,birimizin mentali daha zayıf olucak,birimiz yoruldum oturucam diyecek.
benim bahsettigim bu.yoksa senin dediginle tanrı oluyorlar.ama gördükki wb bisentoyu hayvan gibi depremle salladıgında, her ne kadar magmayı kullansada,akainu ayagıyla o kol gücünü karsıladı.usopp o meyveyi yeseydi,marineford kalesinin en üst katına ucardı.
aynı akainu magmayı sınırsız üretsede, jinbei yumrugunu avucladı.egerki akainu degilde yine usopp olsaydı jinbeiyi veya marcoyu ittiremezdi.
o yüzden logialar sınırsız element üretme kapasitesine sahip tamam.logia meyvenin tüm güclerini herhangi biride kullanabilir tamam.o kullanıcı kim olursa olsun oda sınırı görebilir hadi bunada tamam.ama kullanıcının bedeni, yasamında ve özelliklede savaslarda ona katkı saglamaz diyemez kimse... benim gördügüm one piecete yok böyle bir dünya.
daha dayanıklı,daha fazla fiziksel gücü,daha fazla mental gücü olan adam,normal logia kullanıcısından daha iyi olur.çünkü daha fazla fiziksel gücün sınırı busoshoku haki,daha fazla mental gücün sınırı kenbunshoku haki.o yüzden amiraller var,birde caribou var.ben basından beri bunu anlatıp savunuyorum.
ace,kuzanla sadece ates ve buz üzerine vs atsaydı,önce kim düserdi ? mesele bu... benim bahsettigimde bu.yatar pozisyonda bile savassalar

birinin daha önce uykusu gelip dikkati dagılır.