İsmimdeki starrk bleach’teki starrk’tan gelmiyorKaptanları öldürseydi gibisinden bir şey diyen yok. Eğer öyle düşünseydim kaptanlara eş gücü olan ichigonun ölümünü referans alarak değerlendirirdim. Asıl olay ichigonun ulqi ile savaştığı hollow formunun ne kadar güçlü olduğudur. İchigonun o hollow formu için base aizenden güçsüz diyen varsa bence tartışmaya gerek yok. Ulqi ichigonun hollow formu için herhangi bir fikir belirtmediği halde onun reiatsusunu hissediyormuş gibi o zaman bir üst ligin adamı değil demiştin (ilk sayfalarda) ama manga sayfalarına baktım ulqi sadece görüntüsünden bir sonuç çıkarmaya çalışıyor o formuyla ilgili bildiği hiç bir şey yok. Starkkı ezmemin sebebi gösterdiği en ufak şeyler çok abartılıyor ama ulqiye gelince nedense numarası ön plana alınarak yorum yapılıyor ve çok tarafsız oluyor haliyleneyse ismi stark olan biriyle tartışmanın da anlamı yok sanırım.

Ulqi ve ichigo dövüşmedi senin karıştırdığın da o. Rakipten seviye çıkarman o yüzden saçma. Ulqiorra speedblitz yedi, en yıkıcı saldırısı çıplak elle yok edildi, tek kılıç darbesiyle indi. Dövüş yok.
İlk arc’ta chad shunsui karşısında daha çok dayandı

“Bi üst ligin adamı değil” derken base aizen’i değil hougyoku aizen’i kastetmişimdir. Reiatsusu hissedilmeyen o çünkü.
Ayrıca reiatsusunu hissetmesen yorum yaparsın. Kimse bişey demedi. O lige çıkan ilk kişi Aizen’di. Vurduğunda sanki boşluğa kılıç sallıyormuşsun gibi hissediyorsun isshin’in dediğine göre. Çok anormal bişey bu evren için. Kesinlikle belirtilir öyle bişey.
edit: baktım ilk sayfalara lan ben ne demişim diye. Aynen şimdi yazdığım gibi hougyoku aizen ve en sondaki ichigonun ligine çıkmamıştır demişim. Hatta “base aizen’i alırdı en fazla” demişim.
Son düzenleme: