Tamam yine sen biliyorsun diye geçiştirecektim ama Ray’e ayıp olacak.G4 tokatlamak büyük bir şey sanki.Ray adada 1.5 yıl geçiren g4ü dövüyor,Kata ise 2 yıl sonra güçlenmiş, üzerine p.up almış g4ü dövdü.Ki Ray olayı filler.

Tamam yine sen biliyorsun diye geçiştirecektim ama Ray’e ayıp olacak.G4 tokatlamak büyük bir şey sanki.Ray adada 1.5 yıl geçiren g4ü dövüyor,Kata ise 2 yıl sonra güçlenmiş, üzerine p.up almış g4ü dövdü.Ki Ray olayı filler.
Konu Toei olunca çok daha kötüsünü bile yaparlar. Bence güvenebileceğimiz tek şey manga panelleri. Yarasa adam vs Luffy gibi çok rezil şeyler gördük.Ray’in yaşlı halini animede g4 tokatlarken filmlerde de genç halini Bullet olarak gösteriyorlar.Toei’nin iyi salladığını biliyoruz ama böyle önemli bir adama da Oda eşek değilse müdahale eder bu kadar sallatmaz herhalde.Yaşlı Ray gördük adamın ölüsü amiral seviyesi yani.Zoro bir acaba dedirtir ama geri kalanlardan net güçlü burada.
Tüm kek Kata'dan evet.Kolay dövüş olmaz yine de.Ama Ray daha güçlüdür ya.
Luffy'nin rakibi Kaido o yüzden daha güçlüdür demek yüzeyselliğin dik alasıdır.Objektif yorumun tek adresi. İşine gelince düz mantık yorumlarsın, başka zaman Luffy ve Zoro'yu kıyaslayınca Luffy'nin rakibi Kaido olduğu halde üstün görmezsin. King'i savunmayı acilen bırakman lazım, savunulacak bir tarafı yok.
Cp0 gerekli cevabı vermiş. Ben kendimi yormayım.Luffy'nin rakibi Kaido o yüzden daha güçlüdür demek yüzeyselliğin dik alasıdır.