Mugiwara no Luffy
bence sanji
2 yıl aradan sonra çok güçlendi

1 yıl grand line da kaldı ve mermileri değil bombaları durdurduŞimdi şöyle bir gerçek var Zeff ile ilgili. Sanji, 2 yıl eğitim gördü neden çünkü güçleri Grand Line için yeterince iyi değildi. Fakat Zeff, 2 yıl boyunca Grand Line'da kalmış ve aradığını bulamadı için geri dönmüş kendisi. Bacağının kopmasından 13 yıl sonra bile mermileri bacağının rüzgârı ile durdurabilmiş bir kişidir. Bunu bir çaylak olarak Sanji ile kıyaslamamak gerekiyor bence. Elimizde bildiğimizler ile Zeff'in en güçlü tekme ünvanına sahip olması gerekiyor. Sanji'nin o güce ulaştığı anı elbette görürüz ama şu anda o güçte olduğunu düşünmüyorum yani. Birisi can sıkıntısına çıkıyor mekandan öbürü gücü yeterli olmadığı için eğitim alıyor. Mesela Zeff gökyüzünde yürüyemez sanji gibi ama tekme gücü olarak daha fazladır bence.
Ayağının rüzgarıyla değil ama çıkıp tekmeledi benim demek istediğim o ama şimdi tartışmaya girmek anlamsız olur. Ben kendi düşüncemin temelini söyledim zaten.1 yıl grand line da kaldı ve mermileri değil bombaları durdurdu
iyi hoşta marco gibi amiral sevyesinde bir adamdan nasıl üstün olabiliyor.marco ayakla dövüşüyor sadece.Şimdi şöyle bir gerçek var Zeff ile ilgili. Sanji, 2 yıl eğitim gördü neden çünkü güçleri Grand Line için yeterince iyi değildi. Fakat Zeff, 2 yıl boyunca Grand Line'da kalmış ve aradığını bulamadı için geri dönmüş kendisi. Bacağının kopmasından 13 yıl sonra bile mermileri bacağının rüzgârı ile durdurabilmiş bir kişidir. Bunu bir çaylak olarak Sanji ile kıyaslamamak gerekiyor bence. Elimizde bildiğimizler ile Zeff'in en güçlü tekme ünvanına sahip olması gerekiyor. Sanji'nin o güce ulaştığı anı elbette görürüz ama şu anda o güçte olduğunu düşünmüyorum yani. Birisi can sıkıntısına çıkıyor mekandan öbürü gücü yeterli olmadığı için eğitim alıyor. Mesela Zeff gökyüzünde yürüyemez sanji gibi ama tekme gücü olarak daha fazladır bence.