Tek bakışla kontrol eden Leonof değil, Legato.gifden kullandım normalde bilmiyorum,tek bakış yetiyormuş kontrol etmeye![]()

Tek bakışla kontrol eden Leonof değil, Legato.gifden kullandım normalde bilmiyorum,tek bakış yetiyormuş kontrol etmeye![]()
ahaha fail oyTek bakışla kontrol eden Leonof değil, Legato.![]()
Ana karakter için balondu zaten onun grubundakilerin çoğu,istese 5 kez öldüreceği tipler.Düğmelerden hatırlarsınAnimesinde çok zayıf gösteriliyor, mangasını bilmiyorum tabi de, tek füzeye gitti yani adam, üzülmüştüm balon çıktı diye.![]()
Füzeyi rahip atıyor ama Vash sıksa neyse.Ana karakter için balondu zaten onun grubundakilerin çoğu,istese 5 kez öldüreceği tipler.Düğmelerden hatırlarsın![]()
Orochi noob ya, Kabuto sama tekniği mükemmelleştiren adam. Kafasına göre lütfederse edolara irade veriyor, yoksa sazı eline alıyor. Orochi ile Kabuto arasındaki fark, manuel ve otomatik arasındaki gibiHa bu arada ankette neden Kabuto var da Orochimaru yok diye tepki gösterenler olacak şimdiden hazırlıklı ol derim.![]()
Orochi noob ya, Kabuto sama tekniği mükemmelleştiren adam. Kafasına göre lütfederse edolara irade veriyor, yoksa sazı eline alıyor. Orochi ile Kabuto arasındaki fark, manuel ve otomatik arasındaki gibi![]()
![]()
![]()
Cahillik harbi zor iş :T
İki tane tanrı ve tekniğin yaratıcısı kaçamıyor :/
Kabutodan tekniği bilen kurtuluyor neyse..