İyi geceler ahali !!!
Bugünkü konumuz KOL KOPARMA üzerine. Konu kapsamında kolun nasıl ve ne şekilde koparıldığının bir önemi yok. Mühim olan elimizde löpçük gibi bir kolun bulunması.
Serileri alfabetik sıralayıp örnekleri dizeceğim, konu daima güncel tutulacağı ve seçenek sayısı çok olduğu için anket eklemiyorum. Ancak ileride çok beğenilen şıklar olursa 15'ini toplayıp anket ekleyebiliriz.
Bugünkü konumuz KOL KOPARMA üzerine. Konu kapsamında kolun nasıl ve ne şekilde koparıldığının bir önemi yok. Mühim olan elimizde löpçük gibi bir kolun bulunması.
Serileri alfabetik sıralayıp örnekleri dizeceğim, konu daima güncel tutulacağı ve seçenek sayısı çok olduğu için anket eklemiyorum. Ancak ileride çok beğenilen şıklar olursa 15'ini toplayıp anket ekleyebiliriz.
BERSERK
Guts Casca'ya yapılanları görünce kendi kolunu kesiyor. Casca'nın yaşadıklarını komple çıkardım siz de koldan olmayın diye. 

BLAME!

BLEACH

Harribel'in üç elemanı sol kollarını koparınca kollar birleşerek Ayon isimli bir yaratık vücut buluyor.

FMA

FENG SHEN JI

HELLSING

HUNTER X HUNTER

NARUTO

ONE PİECE

Hareket gerçekleşmiyor, Luffy'nin kolu kopmuyor ama Mihawk'ın Luffy'e geleceği göstermesi hatrına aldım bu sahneyi. 

ONE PUNCH MAN

TORIKO

VERİTAS

Son düzenleme: