Luffy nasıl tanıtıldı ki? Ben Dofy niye yok diyor muyum?
Luffy nasıl tanıtıldı ki? Ben Dofy niye yok diyor muyum?
Demelisin ama Selim.Luffy nasıl tanıtıldı ki? Ben Dofy niye yok diyor muyum?
Sahne olarak eğlenceli veya enteresan olabilir ama bütünüyle birleştiğinde bir Zoro değildi ne yazık ki. Zoro'nun ünü o daha çıkmadan konuşuluyordu, gözüktüğünde de Coby konuşma yapıyordu. Bu yüzden ekledim zaten yoksa Zoro'da diğer seçenekler kadar çarpıcı değil.
Ana karakterin havasını söndürüyor en baştan orası utanç verici.Serseriymiş gibi.Şöyle Wb gibi patron gibi otururken gösterilse fena mı olurdu.En azından kendi köyünde falan.Kendi çapında.Neresi utanç verici? Ha gökten dustun ha ficidan çıktın?
Kendi köyünde Luffy mi ahahahah çok komik olurdu bakAna karakterin havasını söndürüyor en baştan orası utanç verici.Serseriymiş gibi.Şöyle Wb gibi patron gibi otururken gösterilse fena mı olurdu.En azından kendi köyünde falan.Kendi çapında.
WB gibi beklemekte adaletsizlik değil mi be?Ana karakterin havasını söndürüyor en baştan orası utanç verici.Serseriymiş gibi.Şöyle Wb gibi patron gibi otururken gösterilse fena mı olurdu.En azından kendi köyünde falan.Kendi çapında.
İlk baştan eğlenceli karakter imajı veriyor işteAna karakterin havasını söndürüyor en baştan orası utanç verici.Serseriymiş gibi.Şöyle Wb gibi patron gibi otururken gösterilse fena mı olurdu.En azından kendi köyünde falan.Kendi çapında.
Niye olmasın vay be çekerdik en başta.İlerde sulandıracağını bilsek bile bir havası olurdu.Kendi köyünde Luffy mi ahahahah çok komik olurdu bak![]()
WB gibi beklemekte adaletsizlik değil mi be?
Eğlencesiyle alakası yok.Eğlenceli taraflarını sonra da gösterir o şart değil.İlk baştan eğlenceli karakter imajı veriyor işte![]()