Zaten ne zaman shanks koysam hep açık ara birinci. Bir daha shankslı anket açmam.Shanks'a rakip yok OP tarihin de şu ana kadar.
Ankette de görülüyor.
Zaten ne zaman shanks koysam hep açık ara birinci. Bir daha shankslı anket açmam.Shanks'a rakip yok OP tarihin de şu ana kadar.
Ankette de görülüyor.
Jirou[video=youtube;U1VsNgqg_W8]http://www.youtube.com/watch?v=U1VsNgqg_W8[/video]
Harbiden yetersiz bir anket olmuş, Tayfanın Shiki'nin mekanına girişi bile yok. :/
Bunlar arasından en etkileyici bulduğum, iyi işlenmemiş olsa da, Luffy'nin kralı kurtardığı sahnedir.
Sanırım giriş kısmını tam anlamamışsınız. Ya da benim giriş düşüncem sizin ki ile farklı.shanks'in iki girişi var diğerini koymamışsınız whitebeard gemisine girişi de en "epic" girişlerdendir bence.
1-Shanks'in Marineford'a girişi
2-Shanks'in Whitebeard gemisine girişi
Shanks öyle bir karakter ki bakkala dahi girse efsane olacak zaten.shanks'in iki girişi var diğerini koymamışsınız whitebeard gemisine girişi de en "epic" girişlerdendir bence.
1-Shanks'in Marineford'a girişi
2-Shanks'in Whitebeard gemisine girişi
Sarhoş dilenciler gibi adam Shanks,neresinde karizma görüyorsunuz anlamıyorum.Shanks öyle bir karakter ki bakkala dahi girse efsane olacak zaten.![]()
Sarhoş dilenciler gibi adam Shanks,neresinde karizma görüyorsunuz anlamıyorum.![]()
Duymamış olalım.Sarhoş dilenciler gibi adam Shanks,neresinde karizma görüyorsunuz anlamıyorum.![]()