Üye silindi 5207
Garp ile Kaido arasında kaldım ama söylentilere (öldürülememesi olayları ) ve luffynin o kadar yumruğundan hiç etkilenmediği için Kaido derim.
Harbi ya birde öleceğiz geyiği yapıyordu, en fazla kömür gibi yandı ama hiçbir şey olmadı.Haksız mıyım? Pagaya nın yanında bunlar normal kalıyor.
Evet. Güç dengesi Kaido>WB>BM gibi gözüküyor şuanlık.Katılıyorum WB nin de mükemmel bir dayanıklılığı var ama Kaido kadar değildir(tabii denilenler doğruysa). WB kılıçtan hasar almış mesela ama adamlar Kaido yu yakaladıkları halde öldürememişler (infaz şeyleri kırılmıştı galiba). Yani WB çok sağlam ama Kaido kadar değil. BM de tartışılır ama WB ye karşı. Kaido ya karşı o da daha dayanıksız gibi.
Garp bunlarla yarışabilir bence. Sonuçta adam vaktin KK ile başa baş olarak görülüyor (Roger ın neredeyse birbirimizi öldürecek duruma geldik demesi). Yani Garp >WB diyebiliriz bence.Evet. Güç dengesi Kaido>WB>BM gibi gözüküyor şuanlık.
Buna pek katılmıyorum yaEdit : Her konuda, WB dışındakiler kumda oynasın.
Onlar şuanlık söz sadece. Net bir şey dememiz pek mümkün değil.Garp bunlarla yarışabilir bence. Sonuçta adam vaktin KK ile başa baş olarak görülüyor (Roger ın neredeyse birbirimizi öldürecek duruma geldik demesi). Yani Garp >WB diyebiliriz bence.