Deprem mi oldu, yangın mı çıktı hayırdır?Haberlere konu olan çıplak halde balkondan atlayıp kaçma durumunu bizzat yaşamak... Hayatımın en utanç verici anıydı.![]()
Yoksa düşündüğüm şey mi..
Deprem mi oldu, yangın mı çıktı hayırdır?Haberlere konu olan çıplak halde balkondan atlayıp kaçma durumunu bizzat yaşamak... Hayatımın en utanç verici anıydı.![]()
Ahahahaha.Deprem mi oldu, yangın mı çıktı hayırdır?
Aynen kahkaha attım.Ahahahaha.
Ne yazık ki düşündüğün şey. :SDeprem mi oldu, yangın mı çıktı hayırdır?
Ayy uzuldum durumuna balkondan atlayip basina kotu bir seyde gelebilirdi :/ bak bu arkadaslar kahkaha atiyor sana karsi ayip -_- @amaneden @Monkey D. LuffyHaberlere konu olan çıplak halde balkondan atlayıp kaçma durumunu bizzat yaşamak... Hayatımın en utanç verici anıydı.![]()
Komik baya.Ayy uzuldum durumuna balkondan atlayip basina kotu bir seyde gelebilirdi :/ bak bu arkadaslar kahkaha atiyor sana karsi ayip -_- @amaneden @Monkey D. Luffy
Gardolaba saklansaydın. Klişeler hayat kurtarır.Ne yazık ki düşündüğün şey. :S
Hani benzerlerini duydum da bu düşük sınıf komedi filmi gibi olmuş. Fon müzik bile koyulur.Ne yazık ki düşündüğün şey. :S
Ben hiç saçından bahsetmedim, demek ki ( ͡° ͜ʖ ͡°)Ben bilenler için söyledim.Belli ki diğerleri de bilmiyor zaten.
![]()
Fazlasıyla nü bi karikatür atayım dedimdi ama site buna hazır değil.Ne yazık ki düşündüğün şey. :S