Tucker sanırım. Bunlar Sakura, Inoue diye gider.
Shakky, o zaman bu mantıkla hiçkimseden nefret etmemek lazım. Çünkü tüm kötü insanların geçmişine gidsince mutlaka kötü olmalarının bir sebebi vardır.İşte neden? İnsan olmak bunu gerektirdiği için mi? Olması gereken olduğu için mi? Neden senin savunduğun olması gerekeni kabullenmeliyim ki ben? Ben insan değil miyim? İlk mesajımda ki editim için çok geç kaldım, görmemiştin. Konu çok başka yerlere kayacaktı dediydim. Sonraya saklayalım devamını, olma mı?
O hayaline ihanet etmemişmiş. Tam sopalık yav. Olsaydı bende ladyboya atardım oyumu.Griffth niye yok ki. Ulusal düşmanımızdır o.![]()
Var ya işte listede. Israrla eklettik. Hemen ver oyunu şuna. :/O hayaline ihanet etmemişmiş. Tam sopalık yav. Olsaydı bende ladyboya atardım oyumu.
Mesajını görür görmez attım ladyboya. :/ Ladyboy'da tam griffihlik.Var ya işte listede. Israrla eklettik. Hemen ver oyunu şuna. :/
Ayar etmişti izlerken. Baya sinir olmuştum.@Monkey D. Luffy sen ve benden başka Nina'ya oy çıkmamış.
Animesi o kadar yıldan sonra Soul Eater Not diye çıkmıştı. Yeni nesil falan var. Yani kısaca çıkmayacak diyebiliriz gerçek hikayenin devamı.Okumadım.Anime bir daha çıkmaz diyorsan okuyabilirim bir ara.