Echi değil de seri başında biraz sahne var. Kızın davranışları ve düşünceleri o kadar çatışıyor ki anlatamamO da kimmiş diye bir baktımda ecchi karakteri sanırım.Ben adam akıllı shoujou bile izlemedim acaba çok şey kaçırdımmı merakta etmişimdir.

Echi değil de seri başında biraz sahne var. Kızın davranışları ve düşünceleri o kadar çatışıyor ki anlatamamO da kimmiş diye bir baktımda ecchi karakteri sanırım.Ben adam akıllı shoujou bile izlemedim acaba çok şey kaçırdımmı merakta etmişimdir.
Anlaşıldı tipik türk kızıEchi değil de seri başında biraz sahne var. Kızın davranışları ve düşünceleri o kadar çatışıyor ki anlatamam![]()
Burdayız.kimse sasukenin ergen davranışlarından nefret etmiyor sanırım![]()
Aynen ya tam KezbanAnlaşıldı tipik türk kızı
Aman o yukiteru var ya o yukiteru evlerden ırak![]()
Aynen ya tam Kezban![]()
Kötü ama ona göre izle.Merak ettim seriyi izleyeceğim zaten 12 bölümmüş.
Shou Tucker ile ilgili
Shou Tucker adlı şerefsiz sırf ünvan uğruna ünvanını kaybetmemek için kendi kızını ve köpeğini
Şuna çevirmiştir. Shou Tucker adlı adinin yaptığının bilimle alakası yoktur. Aksine güç aşkı için yapılmıştır. Saçma sapalak bir deneydir.![]()
![]()
![]()
![]()
Açamadım, etkileniyorum sonra rüyalarıma giriyor.Shou Tucker ile ilgili
Shou Tucker adlı şerefsiz sırf ünvan uğruna ünvanını kaybetmemek için kendi kızını ve köpeğini
Şuna çevirmiştir. Shou Tucker adlı adinin yaptığının bilimle alakası yoktur. Aksine güç aşkı için yapılmıştır. Saçma sapalak bir deneydir.![]()
![]()
![]()
![]()