güldürdün kid oturmuş hapishanede dayağı yiyip.Seni dövdüğüm dövüşü çektirmiştim, atayım mı?
güldürdün kid oturmuş hapishanede dayağı yiyip.Seni dövdüğüm dövüşü çektirmiştim, atayım mı?
Olm tek başıma geldim, daha ne istiyon? Yonko avlayak dedin gökten zembilsiz indik, adam hala bahane arıyor.Adam olsaydın da birebir gelseydin Baktın papuç pahalı hemen tywin lannister mod açtın.
Kara kara düşünüyordur, "neydi günahım" diyegüldürdün kid oturmuş hapishanede dayağı yiyip.
Çoluk çocuğa poz kesmeye indin çarmıhı görünce yaşama sevincin geri döndü tabi.O dövüşü göreceğiz elbet.Buralarda ol kaçma bir yereOlm tek başıma geldim, daha ne istiyon? Yonko avlayak dedin gökten zembilsiz indik, adam hala bahane arıyor.
Görmeye ne hacet, reyiz fragman çekmiş Kidd'e ayarı vererekÇoluk çocuğa poz kesmeye indin çarmıhı görünce yaşama sevincin geri döndü tabi.O dövüşü göreceğiz elbet.Buralarda ol kaçma bir yere
O değil de Kaidonun giydiği gömleğe ne diyorsun ? Normalde yaka bağrı açık gezen adam Kid dövüşü sonrası birden modaya merak sarmış Ulan bazı zoro-mihawk fanları gibi olsam varya ne algı kasardım Kid Kaidoya hasar vermiş diye.Görmeye ne hacet, reyiz fragman çekmiş Kidd'e ayarı vererek
Hadi senin dediğin gibi olsun, Kidd zarar vermiş hatta iz bırakmış olsun, la adam niye saklasın? Paşalar gibi koca ittifağa tek başına kafa atmış adam. Çıkıp "bu yara da şu veletlerin hatırası hahaha" diyebilir. Yaradan utanç duyacak olsaydı, karnındaki kafam kadar yarayı sergilemezdi.O değil de Kaidonun giydiği gömleğe ne diyorsun ? Normalde yaka bağrı açık gezen adam Kid dövüşü sonrası birden modaya merak sarmış Ulan bazı zoro-mihawk fanları gibi olsam varya ne algı kasardım Kid Kaidoya hasar vermiş diye.
O sıra poz kesiyordu korsancılık falan diye.Bir tanesi çıkıp lan boş yapma adam vermiş sana yarayı demesin diye öyle Höt diyeni öteki tarafa yolladığı için kimsenin façası yemez o ayrı.Hadi senin dediğin gibi olsun, Kidd zarar vermiş hatta iz bırakmış olsun, la adam niye saklasın? Paşalar gibi koca ittifağa tek başına kafa atmış adam. Çıkıp "bu yara da şu veletlerin hatırası hahaha" diyebilir. Yaradan utanç duyacak olsaydı, karnındaki kafam kadar yarayı sergilemezdi.
Adamın zaten façası var, kimse çıkıp "hani en güçlüydün yea" demiyor. Hem şuan olduğu kesin olmayan bir şey hakkında atıp tutuyorsun, farkında mısın? Adam gökten atlarken kıyafetler paraşüt etkisi yapmasın diye çıkarmış, diğer tarafta ise gündelik kıyafetlerle işte.O sıra poz kesiyordu korsancılık falan diye.Bir tanesi çıkıp lan boş yapma adam vermiş sana yarayı demesin diye öyle Höt diyeni öteki tarafa yolladığı için kimsenin façası yemez o ayrı.