Ölümünü güzel çizmiş ama en sevdiğim sahnelerden biridir.Sengoku başarısız gözükmemek için cesedi ortadan kaybetmiştir. Ortada denizci olduğunu bilen bile yok. Pisi pisine öldü gitti.
Ayrıca tek başına ph basmaya gitti la, cesareti olan bekleseydi.

Ölümünü güzel çizmiş ama en sevdiğim sahnelerden biridir.Sengoku başarısız gözükmemek için cesedi ortadan kaybetmiştir. Ortada denizci olduğunu bilen bile yok. Pisi pisine öldü gitti.
Ayrıca tek başına ph basmaya gitti la, cesareti olan bekleseydi.

En duygulu sahnelerden biriydi, o konuda Op de unutulmayanlarda başa oynar.Ölümünü güzel çizmiş ama en sevdiğim sahnelerden biridir.![]()
İnsan der ki kaç kendini kurtar ben onları hallederim falan? Kendine çok güveniyordu ya
Cesedini denizciler buluyor olum. Sengokunun nası haberi oldu? Adam arkasından ağladığı adamı gömmedi mi sanıyon? Hiç okumuyorsunuz ki seriyiO ara Dof kuyruğunu kıstırıp arkasına bakmadan kaçıyordu
![]()
Fuji'ye de oy ver de üçlü tamamlansın.Tekrar seçeneklere baktımda Apoonun durumu belirsiz ya .s
Doğru. O anki psikolojide önemli tabii. Ben de o hareketten ötürü Squardo demiştim ama şimdi vazgeçtim. Oyumu geri çekeyim en iyisi.Adam inanmıyor zaten başta fakat dövüş alanına gelince insan psikolojisi bu. Adam görüyor bakıyor ki düşman doğru söylüyor WB ve tayfasına hiç bir şey olmuyorken WB'nin peşinden gelen NW korsanlarını avlıyor denizciler bir bir. Adamda sinirleniyor, ihanete uğradığını düşünüp o hareketi yapıyor.

Sen ''birisi kralsa/lidersen altındakileri öldürme tasarufu vardır'' zihniyetiyle baskıyorsun ondan bu. Birde kısmen trollüyorum tabi ki klsdhfkldhfasKonuyu başka yere çekme konumuz o değil.Hainlik ile acımasız kuralları ya cidden karıştırıyorsun yada algı yapıyorsun.Çektiğin konuya gelince.Orada ölselerdi dressrosadaki fabrikayı yok edemezlerdi.Ama fabrikayı yok edip sonra da yenilebilirlerdi.