Beni zerre tanımamışsın lan kaldı ki nasıl tanıyacaksın kıçı kırık forum ortamındayız.Fazla düzsün
Tamam AnaBüyük konuşma :/
Senin yaşındayken de 25 falan gösteriyordum. Hedefim 50 olunca standartı tutturmak.Attığın fotoda en az 35 gösteriyorsun.
Beni zerre tanımamışsın lan kaldı ki nasıl tanıyacaksın kıçı kırık forum ortamındayız.Fazla düzsün
Tamam AnaBüyük konuşma :/
Senin yaşındayken de 25 falan gösteriyordum. Hedefim 50 olunca standartı tutturmak.Attığın fotoda en az 35 gösteriyorsun.
Ayrılmalarına ve barışmalarına vesile olduğum bir sürü insan vardır. Bazen zevkine kavga ettirir aralarını bozar sonra tekrar yaparım. Fesatlık yaşam tarzım, çok zevkli bir şey. Ama eve iş getirmem.Paçalarından drama krallığı akıyor, hayatta inanmam buna.
Valla aşk konusunda düz gibisin. Genel insan ilişkilerin için aynısını söyleyemem tabii.Beni zerre tanımamışsın lan kaldı ki nasıl tanıyacaksın kıçı kırık forum ortamındayız.
Hayatını altüst edecek bir Blair Waldorf'la henüz tanışmamış bir Chuck Bass görüyorum sende.Ayrılmalarına ve barışmalarına vesile olduğum bir sürü insan vardır. Bazen zevkine kavga ettirir aralarını bozar sonra tekrar yaparım. Fesatlık yaşam tarzım, çok zevkli bir şey. Ama eve iş getirmem.
Bazen zevkine kavga ettirir aralarını bozar sonra tekrar yaparım. Fesatlık yaşam tarzım, çok zevkli bir şey. Ama eve iş getirmem.
Tekrar yapamadığın oluyor mu? Yuva yıkanın yuvası olmaz derler. Dikkat et kendine.Ayrılmalarına ve barışmalarına vesile olduğum bir sürü insan vardır. Bazen zevkine kavga ettirir aralarını bozar sonra tekrar yaparım. Fesatlık yaşam tarzım, çok zevkli bir şey. Ama eve iş getirmem.
Aşk konusunda 10 yorum atmışımdır 9'u makara bu kanıya nereden vardın mesela chibi?Valla aşk konusunda düz gibisin. Genel insan ilişkilerin için aynısını söyleyemem tabii.
10 yorumdan. Yanıldıysam da kızma aaaaaAşk konusunda 10 yorum atmışımdır 9'u makara bu kanıya nereden vardın mesela chibi?
Yapamadığım değil yapmadığım oluyor. Toksik ilişkilerin devam etmesinin gereği yok. Boş beleş muhabbetleri çekemem. Hafif bir hoşlantıyı aşk sanan insanların ilişkilerinden tiksinirim.Tekrar yapamadığın oluyor mu? Yuva yıkanın yuvası olmaz derler. Dikkat et kendine.