*14 diye düzeltme yapalım ve evet değişmedim aynıyımNasıl değişmedin lan kurban kesimine yardıma çağrılacak fiziğin var dana yatırırsın yere anasını satayım. 12,65 yaşında da böyle miydin yani?
Hatta ebatlarım küçüldü bu sürede
*14 diye düzeltme yapalım ve evet değişmedim aynıyımNasıl değişmedin lan kurban kesimine yardıma çağrılacak fiziğin var dana yatırırsın yere anasını satayım. 12,65 yaşında da böyle miydin yani?
Ulan hdhdhdhdhbd fena güldüm @Yamato affetmNasıl değişmedin lan kurban kesimine yardıma çağrılacak fiziğin var dana yatırırsın yere anasını satayım. 12,65 yaşında da böyle miydin yani?
Sen 14’ken o 18 oluyor sanırım. Baya fark var.*14 diye düzeltme yapalım ve evet değişmedim aynıyım
Saygı duyuyorum Linlin.*14 diye düzeltme yapalım ve evet değişmedim aynıyım
Hatta ebatlarım küçüldü bu sürede
Evet... tek taraflıydı zaten biraz benim o dönemki psikolojimle alakalıSen 14’ken o 18 oluyor sanırım. Baya fark var.
Mutluluklar dilerim.
Teşekkür ederimNe mutlu sana.

Chris yaoi mi atıyor... gözümden düştü.Chris in attığı yaoilerle başlayan yüksek libidolu yüksek gerilimli covid günleri yerini eski aşkları hatırlayıp sızlanma aşamasına bırakmış. Daha çok delireceğiz forum ahalisi olarak. Dediydi dersiniz.
Dediydi.Chris in attığı yaoilerle başlayan yüksek libidolu yüksek gerilimli covid günleri yerini eski aşkları hatırlayıp sızlanma aşamasına bırakmış. Daha çok delireceğiz forum ahalisi olarak. Dediydi dersiniz.