Basil Hawkins bencillik yapıp,ölmemek için nakama(!)larını feda etmişti.Bu adilik için yeterince iyi bir neden.Basil Hawkins ne alaka anlamadımAyrıca spandam yok bu listede olacak iş değil
![]()
Kendi nakamaları olduğunu nereden biliyosun? Bence sıradan adamlardı.Basil Hawkins bencillik yapıp,ölmemek için nakama(!)larını feda etmişti.Bu adilik için yeterince iyi bir neden.
Olabilir.Zaten ben sadece adam topluluğunu ölmemek için feda ettiğini biliyordum.Nakamaları olabileceğini kendim yürüttüm.Siz benden iyi bilirsiniz one piece'yi.Kendi nakamaları olduğunu nereden biliyosun? Bence sıradan adamlardı.
Açıkçası biraz ters gibi görünmüş yorumum kusura bakma animeden hatırlıyorum ben Hawkins'in adamları özel cübbe tarzı bişey giyiyorlar ama vurulan adamlar normal o yüzden dedim onu.Olabilir.Zaten ben sadece adam topluluğunu ölmemek için feda ettiğini biliyordum.Nakamaları olabileceğini kendim yürüttüm.Siz benden iyi bilirsiniz one piece'yi.
Hayır,asla ters anlamadım.Sanırım ''Siz benden daha iyi bilirsiniz one piece'yi.'' cümlesini yanlış anladın.Doğru.Çünkü,siz benden daha iyi biliyorsunuz one piece'yi.Büyük ihtimal senin dediğindir.Açıkçası biraz ters gibi görünmüş yorumum kusura bakma animeden hatırlıyorum ben Hawkins'in adamları özel cübbe tarzı bişey giyiyorlar ama vurulan adamlar normal o yüzden dedim onu.