Merhaba arkadaşlar. Ben son 2 yıldır elektronik müzik dinleyeniyim ve her ay en azından yeni bir dj keşfetmek istiyorum bu alanda. Düşündüm ki dinleyenler olarak birbirimize yardımcı olabiliriz. Ben de beğendiğim birkaç sanatçı bırakayım şuraya.
Nicolas Jaar
Şili dj. Tarz olarak biraz düşük bpm'cilerin seveceği tarz benim şahsen en beğendiğim kişilerdendir bu konuda.
Charlotte De Witte
Şahsen tanışabilme fırsatına eriştiğim için çok mutluyum.(Kite Eskişehir'de çalışırken.)İki genç dj ile başladım. Buraya da bir iki set bırakayım. Bu da biraz daha yüksek bpm'cilere gelsin
Matanza
Bu arkadaşlar da Şilili biraz daha etnik müzik yapıyorlar.
Nina Kraviz
Sibirya'nın soğuğundan gelip insanların içini ısıtan bir ablamız. Kendisi benim gözümde bu işi en iyi yapan kadın dj. Eyfel'de çalmıştı geçtiğimiz aylarda.
Arkadaşlar beğenilen ya da beğendiğiniz sanatçıların Türkiye'ye geleceğiyle ilgili ya da önemli haberleri burada paylaşabilirsiniz.
Nicolas Jaar
Şili dj. Tarz olarak biraz düşük bpm'cilerin seveceği tarz benim şahsen en beğendiğim kişilerdendir bu konuda.
Şahsen tanışabilme fırsatına eriştiğim için çok mutluyum.(Kite Eskişehir'de çalışırken.)İki genç dj ile başladım. Buraya da bir iki set bırakayım. Bu da biraz daha yüksek bpm'cilere gelsin
Bu arkadaşlar da Şilili biraz daha etnik müzik yapıyorlar.
Sibirya'nın soğuğundan gelip insanların içini ısıtan bir ablamız. Kendisi benim gözümde bu işi en iyi yapan kadın dj. Eyfel'de çalmıştı geçtiğimiz aylarda.